Ce se va întâmpla cu gemenele minore ale Lisei Marie Presley. În grija cui ar putea ajunge

De Raluca Vițu, pe

Fiicele gemene ale regretatei Lisa Marie Presley sunt pe punctul de a intra într-un scandal de proporții pentru custodie, după moartea mamei de pe 12 ianuarie.

Tatăl lor biologic, Michael Lockwood, în vârstă de 61 de ani, este gata să ducă lupta în instanță, dacă este necesar, spunând că va renunța la custodia acelor copii doar atunci când “o să înghețe iadul”, notează Daily Mail.

Începe lupta pentru custodia gemenelor Lisei Marie Presley

Lockwood deține în prezent custodia gemenelor Finley și Harper (14 ani) în proporție de 40%. Restul de 60% aparținea Lisei Marie, cu care fetele au locuit până la decesul ei.

Ce se va întâmpla cu gemenele minore ale Lisei Marie Presley. În grija cui ar putea ajungeIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Dar acum au apărut zvonuri cum că și fostul soț, Danny Keough, cel care i-a acordat primul ajutor fiicei lui Elvis Presley, când a fost găsită inconștientă, joi, dar și fiica lui, Riley, ar vrea să se lupte pentru custodia gemenelor.

Citeşte şi: Lisa Marie Presley și picanteriile din căsnicia cu Michael Jackson. „El mima că au raporturi intime”

În ultimele zile au ieșit la iveală și problemele financiare ale Lisei Marie au fost, deoarece s-a dezvăluit că obișnuia să cheltuiască până la 92.000 de dolari lunar, în ultima perioadă a vieții.

Citeşte şi: De ce l-a părăsit Priscilla Presley pe Elvis. Adevărata poveste a celui mai popular cuplu al anilor ’70

De asemenea, mama Lisei, Priscilla Presley, ar putea avea și ea pretenții cu privire la dreptul de creștere al nepoatelor minore.

Cu toate acestea, Finley și Harper sunt destul de mari pentru a avea un cuvânt de spus cu privire la cine să le ia în custodie.

Michael Lockwood și Lisa Marie Presley, despățire cu scandal

Michael Lockwood este cel de-al patrulea soț al fiicei lui Elvis, de care s-a despărțit dramatic în 2016. Cei doi au rămas cu un gust amar după divorț, care nu s-a finalizat niciodată. Lockwood plătea o pensie alimentară lunară de 40.000 de dolari pentru întreținerea fetelor.

Ce se va întâmpla cu gemenele minore ale Lisei Marie Presley. În grija cui ar putea ajunge

În 2021, Lisa Marie a implorat judecătorii să „o declare, oficial, necăsătorită” de Lockwood, după cinci ani de separare când bărbatul a refuzat să divorțeze de ea. Ea a spus că nu există „nicio speranță” de reconcieliere și și-a dorit să-și vadă de viață mai departe.  În timpul luptei pentru a pune capăt relației, au fost aruncate mai multe acuzații de consum de droguri și abuz asupra copiilor.

Lisa Marie Presley a murit joi, 12 ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani

Unica fiică a legendarului Elvis Presley, s-a stins după ce a suferit două atacuri cardiace. Ea a fost găsită prăbușită în locuința ei din Los Angeles și dusă de urgență la spital. Din păcate, după primul infarct a intrat în moarte cerebrală. Și a mai suferit apoi un atac cardiac care i-a adus decesul.

Citeşte şi: De ce l-a părăsit Priscilla Presley pe Elvis. Adevărata poveste a celui mai popular cuplu al anilor ’70

„Inima Lisei Marie Presley s-a oprit pentru a doua oară după ce a fost spitalizată. Dar din cauza stării ei fără speranță, familia a solicitat ca medicii să nu o resusciteze.

Lisa Marie a intrat în moarte cerebrală când a fost internată la spital. Medicii au pus-o în comă indusă. Familia a cerut ca ea să nu mai fie resuscitată dacă își va pierde semnele vitale din nou” – a declarat o sursă pentru publicația TMZ.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!