Ce s-a întâmplat cu nepotul Oliviei Steer după ce a murit sora vedetei

De Unica.ro pe
Cunoscută activistă anti-vaccinare și promotoare a stilului de viață raw-vegan, Olivia Steer a decis să-și schimbe complet viața atunci când sora ei a murit de cancer, la numai 38 de ani, lăsând în urmă un băiețel.

Moartea surorii sale, Lavinia, a fost momentul care i-a schimbat complet viața Oliviei Steer. Fost regizor și asistent universitar la facultatea din Oradea, Lavinia Steer a fost diagnosticată cu cancer în timp ce era însărcinată, însă a decis să păstreze sarcina și să amâne chimioterapia.

După naștere, a început tratamentul pentru cancer, dar nu s-a mai putut lupta cu boala decât cinci ani. Băiețelul ei este crescut de bunică, mama Laviniei și a Oliviei.

Într-un interviu, Olivia a explicat: ”Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească.”

lavinia sora oliviei steer

Lavinia Steer a fost activă pe toată durata bolii sale. Ea avea și o mare pasiune pentru câini, era crescător și arbitru internațional în concursurile pentru câini.

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv