Ce pensie are Jean Paler: „Ce să fac cu atât de puțini bani?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 august 2021, 17:06

Jean Paler are mari probleme cu banii. Îndrăgitul actor, în vârstă de 63 de ani, spune că nu se poate descurca cu pensia lunară pe care o are, de 920 de lei, și este nevoit să mai muncească pe timp de vară pentru câștiguri suplimentare.

Jean Paler se află acum pe litoral, unde are spectacole realizate de celebrul impresar Bebe Mihu.

„Sunt și acum pe scenă și-mi fac meseria. Sunt puțini bani, ce să fac cu această sumă mică, mai muncesc vara, ca să strâng pentru iarnă, să nu ajung să mă împrumut de la vecini. Locuiesc la Sinaia și acolo trebuie căldură mereu, este frig în casă aproape tot anul. M-aș muta la București, unde clima este mai blândă, dar nu am reușit să vând apartamentul”, a spus Jean Paler, potrivit Impact.

Artistul așteaptă intrarea în vigoare a noii legi a pensiilor și spune că pensiile ar trebui majorate serios.

Citeşte şi: Maria Dragomiroiu, filmare inedită în baie în timp ce-și spală părul

„Dacă aș fi avut o pensie de 2.500 de lei, m-ar fi lovit norocul. Dar, probabil, nu voi fi acasă, când va veni norocul pe la mine. Într-o țară în care poporul e orfan, trebuie să muncim până le dăm de lucru preoților”, a adăugat actorul.

Jean Paler și problemele sale de sănătate

La începutul anului 2020, actorul povestea că are probleme mari de sănătate, mai exact că inima îi funcționează doar în proporție de 30%.

Citeşte şi: Ce spune Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink

„Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%. Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a povestea Jean Paler anul trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!