Ce operație a suferit Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 13:17

Liviu Vârciu (40 de ani) are trei copii. Actorul are o fiică, Carmina, în vârstă de 19 ani, dintr-o fostă relație. Din actuala relație cu Anda Călin (29 de ani), Liviu mai are o fiică și un fiu, Anastasia Maria (4 ani) și, respectiv, Liviu Matei (1 an și jumătate). Recent, în mediul online, Carmina a dezvăluit că a suferit o operație la ochi.

Ce operație a suferit Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

„Nu mai am nevoie de ochelari! Eu purtam ochelari, dar, în ultimul timp, nu i-am mai purtat pentru că aveam dureri de cap infernale. Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher. Mulțumesc, Doamne, că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația”, a povestit Carmina pe Instagram.

Ce operație a suferit Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

„A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost. Am avut senzația că aveam nisip în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată pentru că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture…”, a completat tânăra.

În octombrie 2021, pentru Playtech, mama Carminei, Ami Teiceanu (40 de ani), a vorbit despre relația dintre ea și Liviu, dar și dintre Carmina și frații săi mai mici.

„Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, că nu au nicio vină și că trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. La început nu a fost foarte încântată, dar acum este ok”, a declarat Ami Teiceanu pentru Playtech.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu, probleme de sănătate: „Mă simt rău, n-am forță”

Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc o nuntă intimă. „Nu mai punem accent pe așa ceva”

Liviu Vârciu, despre relația cu Anda Călin: „Anda chiar m-a suportat. Sunt un om dificil, nervos”

Despre relația dintre ea și Liviu, Ami a mai spus pentru aceeași sursă: „Nu am avut nicio treabă cu el, nici el cu mine. Îi doresc să fie fericit cu familia lui. Nu are rost să purtăm dușmănie, avem un copil, e mare. Nu am mai avut certuri, fiecare cu treaba lui”.

„Viața mea de adolescentă este una minunată și nu consider că e neobișnuită față de viața altor adolescenți. Cât despre carieră, mie de mică mi-a plăcut teatrul. Dar, pe parcursul anilor, mi-am dat seama că sunt mai îndrăgostită de film și de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun. După liceu îmi doresc să urmez o facultate de actorie în Barcelona, unde mă voi muta împreună cu mama”, spunea Carmina în toamna anului 2019, pentru VIVA!.

Din cauza pandemiei însă, adolescenta a fost nevoită să-și schimbe opțiunile. „Mai stau puțin pe gânduri între … relații publice și comunicare, jurnalism sau SNSPA”, a scris Carmina în mediul online, în ianuarie 2021.

Carmina împărtășește și pasiunea lui Liviu pentru muzică, mama ei declarând tot pentru VIVA!: „Ia și lecții de canto și sunt mândră de ea, deoarece am înțeles că are o voce bună, puternică, și sunt sigură că o vom auzi cântând într-o bună zi”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!