Ce ne rezervă 2022? Neti Sandu, previziuni pentru acest an

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 ianuarie 2022, 12:41

Suntem la început de an, iar cei mai mulți dintre noi se întreabă cum vor decurge următoarele 12 luni pe plan personal și profesional. Neti Sandu, îndrăgitul astrolog de la Pro TV, a făcut, într-un interviu pentru Adevărul, câteva previziuni legate de 2022.

Neti Sandu spune că în anul 2022 vom deveni mai empatici, mai sensibili și ne vom preocupa mai mult de accesarea unor “zone din interior” pe care le ignorăm de obicei.

Anul acesta este împărţit în două. Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Peştilor şi ne va influenţa mai mult pe interior – ne va da o stare de empatie, ne va face mai sensibili, vom intui nişte lucruri, vom accesa nişte zone din interior pe care nu le accesăm prea des pentru că suntem preocupaţi de problemele zilnice. Va fi Jupiter în conjuncţie cu Neptun şi vom avea şi o stare de visare, de autohipnoză, ne vom îndrăgosti.

Vom mai renunţa puţin la luciditate în favoarea visării – care este bună şi ea la un moment dat. E o hrană spirituală şi aceasta. Din mai, Jupiter va intra şi în zodia Berbecului şi vom avea o energie de început, ne vom apuca de lucruri noi, mai scăpăm de frici şi vom avea curaj. Berbecul este zodia-locomotivă şi avem curaj să începem ceva şi să-i tragem după noi şi pe ceilalţi, să începem o altă viaţă, o altă ramură de activitate – a spus Neti Sandu.

Citeşte şi: Cum arată hotelul în care este cazat Novak Djokovic. „E plin de gândaci și ne dau mâncare cu viermi!”

Citeşte şi: În ce stare se află Daniel Onoriu, după operația eșuată de micșorare a stomacului

Citeşte şi: VIDEO viral / ÎPS Teodosie, ținut în brațe de un preot în timpul procesiunii de Bobotează

Citeşte şi: Andreea Tonciu își face operații estetice de 60.000 de euro: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul

Vedeta Pro TV a mai precizat că anul acesta trebuie să fim atenți să nu amplificăm lucrurile negative din viețile noastre.

Sunt trei de 2 (n.r. – în 2022)– asta înseamnă că şi faptele bune se multiplică, dar şi lucrurile negative. Să avem grijă să nu ne confruntăm cu situaţii neplăcute pe care să le repetăm la nesfârşit pentru că nu putem renunţa – poate la un defect, poate la o acţiune. Trebuie să fim atenţi să nu amplificăm lucrurile neplăcute din viaţa noastră – a mai spus Neti.

Cât despre zodiile care vor avea parte de cele mai multe schimbări în lunile care vin, Neti Sandu a adăugat că Peștii și Berbecii sunt cei vizați în acest sens, dar, în principiu, toate zodiile se vor bucura de beneficii în 2022 mulțumită lui Jupiter poziționat într-o anumită casă astrologică.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!