Ce mănâncă Anca Țurcașiu de arată atât de bine. Actrița a eliminat grupe alimentare importante din meniul său

De Unica.ro, pe

Anca Țurcașiu (51 de ani) a fost mereu și va rămâne un exemplu de frumusețe și grație pentru orice femeie. Deși a trecut printr-o dramă sufletească după divorțul de fostul soț, Anca a reușit să-și regăsească echilibrul în viață și a ales să meargă mai departe cu fruntea sus.

Anca Țurcașiu este acum o femeie liberă, independentă și se preocupă foarte mult de felul în care arată, menținându-se într-o formă fizică de zile mari. Secretul? Evident, un stil de viață sănătos și bucuria de a se înconjura cu oameni pozitivi și frumoși.

“Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a dezvăluit frumoasa actriță, pentru click.ro.

Citeşte şi: Anca Țurcașiu despre prietenii fiului ei: „Chiar mă simt bine când primesc avansuri”

Citeşte şi: Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Citeşte şi: Thylane Blondeau, operată de urgență. „Anul trecut, un chist ovarian mi-a explodat. Iar acum…”

Citeşte şi: Dani Oțil, mesaj pentru cei care nu vor să se vaccineze anti-COVID-19: „Suntem hoți, bolnavi, cam proști!”

Întrebată care este meniul zilnic, de la care nu se abate niciodată Anca Țurcașiu, actrița a dat următorul răpuns:

Ce mănâncă Anca Țurcașiu de arată atât de bine. Actrița a eliminat grupe alimentare importante din meniul său

„Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”

Anca Țurcașiu, criticată pentru că și-ar fi făcut prea multe operații estetice

Pentru că reușește să arate impecabil la vârsta pe care o are, Anca Țurcașiu a fost adesea blamată de răutăcioși că și-ar fi făcut operații estetice. Actrița spunea în urmă cu cîteva luni că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, dar nu a exagerat cu intervenții prea elaborate.

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect. În majoritatea situațiilor se întrece măsura.

Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea. Eu, personal, nu o să fac așa ceva”, a explicat Anca Ţurcaşiu, în primăvara acestui an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!