Dani Oțil, mesaj pentru cei care nu vor să se vaccineze anti-COVID-19: „Suntem hoți, bolnavi, cam proști!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 16:53

Dani Oțil a transmis un mesaj celor care nu vor să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Matinalul de la Antena 1 a răbufnit în mediul online și a postat un mesaj dur celor care refuză să se imunizeze cu toate că situația din România legată de numărul deceselor provocate de COVID-19 și a numărului de noi îmbolnăviri este terifiant.

Citeşte şi: Reportaj cutremurător din Spitalul Universitar: „Eșecul statului român se vede în tăcerea sacilor negri!”.

Dani s-a declarat revoltat de situația actuală transmițând următorul mesaj – “Se uită urât la noi în Europa, că suntem hoți. Acum se uită și mai urât că suntem hoți, bolnavi cam proști.”

Reacțiile internauților la vederea postării au fost variate. În timp ce unii i-au susținut punctul de vedere, alții, care se simțeau, probabil, cu musca pe căciulă, l-au atacat pe prezentator cu mesaje acide.

„Vaccinul este pentru oamenii ce gândesc, adică cei care au creier și îl folosesc, restul oamenilor…  Dumnezeu cu mila…” 

„Din păcate… e adevărat! Uneori îmi e rușine că sunt româncă!”

„Domnule nu văd legatatura, cu o astfel de atitudine nu o să atragi pe nimeni să-ți urmeze convingerile.”

“Am crezut ca esti mai isteț. Cum să-ți faci poporul prost, tu persoana publică? Sunt cadre medicale care nu s-au vaccinat, politicieni, profesori etc. Dar sunt proști, tu ești deștept…” – sunt doar câteva dintre multe reacții ale internauților.

Citeşte şi: Cu cine se iubește Patrizia Paglieri: „Suntem de patru ani împreună”

Citeşte şi: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”


Citeşte şi: OMS: în ritmul actual, România are nevoie de doi ani și jumătate să ajungă la 70% din populație vaccinată anti-COVID-19

Citeşte şi: Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Ieșim împreună de multă vreme”

România a ajuns pe penultimul loc, după Bulgaria, în Uniunea Europeană la vaccinarea anti-COVID-19 cu prima doză. Până în prezent, 33,1% din populația țării a primit prima doză de vaccin și doar 29% are schema de imunizare completă.

Până astăzi, în România, au fost înregistrate 1.503.422 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 6.369 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de șase luni după prima infectare. 1.275.351 de pacienți au fost declarați vindecați și 43.039 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS–CoV–2 au decedat.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!