Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 15:59

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48 de ani) s-au separat după un mariaj de 13 ani. Antrenorul a fost cel care a depus actele de divorț. Fosta pereche are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani).

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Laurențiu și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după apariția Anamariei Prodan în emisiunea „La Măruță”

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan a declarat că, pentru ea, nu mai există cale de împăcare cu fostul partener. „Noi am fost ceva unic. Cu siguranță pentru mine nu mai este loc de întoarcere, de împăcare. Un om poate să-mi facă orice, dar nu să mă mintă și să mă trădeze”, a spus impresara.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Cu atât mai mult un om nu poate să-și trădeze copiii și familia. Pentru mine, familia și copiii mei sunt tot ce contează. (…) Familia când ți-ai pierdut-o te-ai pierdut pe tine”, a mai spus.

Înaintea interviului oferit de Anamaria, Laurențiu celebra depășirea a 10 mii de urmăritori pe Instagram. „Împreună am depășit borna de 10.000 de urmăritori. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris atunci. Ulterior, contul respectiv a fost șters. În acest moment, pe Instagram există un cont cu 10,7 mii de urmăritori, însă nu este clar dacă acesta îi aparține antrenorului sau nu.

Ultima postare este din 20 octombrie 2021, și redă mesajul: „Va veni un moment în care trebuie să decizi să întorci pagina sau să închizi cartea”. „Adevărat, dar va veni și o vreme a regretelor și cartea va rămâne închisă pentru că, din păcate, unele cărți sunt sortite să rămână închise”, a comentat cineva.

„Bine, Laur, să nu îți fie frică de schimbări; Indiferent de ce zice lumea, respect mister 👏; Pot să spun ca Laurențiu Reghecampf pe care l-am întâlnit de câteva ori este un om extraordinar. Viața privată ar trebui să nu ne intereseze!”, au mai fost alte câteva mesaje.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Anamaria Prodan spune că nu i-a despărțit pe Laurențiu Reghecampf și pe prima lui soție, Mariana

Cu ce va rămâne Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan

Tot „La Măruță”, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj public fostului ei partener de viață. „Eu sunt un om foarte sensibil, nu sunt Anamaria Prodan bătăușa, acela este modul meu de a mă apăra”, a declarat.

„Când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lași copiii și familia și nu te interesează și exiști doar tu pe Pământ, Dumnezeu nu te ajută. Eu și copiii vibrăm sus. Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi, să se ridice, să meargă mai departe”, a adăugat.

„Să ducă munca mea și a încă familiei lui mai departe. Să arate tuturor că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și, dacă îl ajută Dumnezeu să facă o familie cu domnișoara asta, să facă un copil, să nu repete greșeala asta. Deja a treia oară e foarte mult pentru oricine. Eu n-am nevoie de nimeni și de nimic”, a continuat.

„Vreau să-și vadă copilul, să stea lângă el, să participe la absolut tot. Dai bani copilului? N-am nevoie, îi dau eu. Lăsând gluma la o parte, eu vorbesc foarte mult cu el și-mi doresc să-i fie bine”, a completat.

Anamaria are pe unul dintre umeri un tatuaj cu Laurențiu și copiii ei, Laurențiu Junior, Rebecca și Sarah. „Așa va rămâne toată viața. O să trebuiască să-l fac pe Luca”, a spus vedeta TV despre tatuaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!