Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 08 decembrie 2021, 17:20

Liviu Vârciu (40 de ani) trece printr-o perioadă delicată cu privire la starea de sănătate. Vedeta de la Antena 1 se confruntă cu o răceală care nu-i mai trece și a fost nevoit să stea mai mult prin spitale în ultima perioadă pentru a-și face diverse analize și investigații medicale. Vârciu a avut COVID-19 în luna decembrie a anului trecut.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Liviu a vorbit recent despre starea sa actuală de sănătate și spune că după ce multă vreme nu a putut primi un diagnostic clar din partea medicilor, acum s-a descoperit problema care i-a dat bătăi de cap în ultimele săptămâni.

Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

“Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste pentru COVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ. Multă vreme nu am primit un diagnostic clar. Cred că m-au văzut vreo 20 de medici, și câți medici am întâlnit, cam de tot atâtea păreri am avut parte.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită.

M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, a precizat Vârciu, potrivit impact.ro.

Citeşte şi: Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Citeşte şi: Reacția lui Liviu Dragnea după apariția zvonului despărțirii de iubita sa, Irina

Citeşte şi: Lidia Buble, despre Cuza de la Noaptea Târziu: „Aștept să mă ceară”

Citeşte şi: Sânziana Buruiană s-a mutat în Budapesta: „Lucrez o oră pe zi pentru un salariu dublu!”

Artistul spune că a avut sinuzită în copilărie, iar în urmă cu aproximativ 10 ani a încercat un tratament “special” cu castraveți de mare, care l-ar fi scăpat temporar de problemă.

”Un cumătru de-al meu a reușit să mă convingă să fac un tratament special, cu castraveți de mare. Totul s-a petrecut acum vreo zece ani. Am zis da, dar am trecut prin momente delicate.

După ce castraveții au fost introduși în nările mele, am strănutat vreo 25 de minute de mi-au ieșit ochii din orbite. Iar apoi am reușit să elimin o cantitate mare din infecția aia nenorocită. Și vreo zece ani nu am mai știut nimic despre prietena mea sinuzita.

Cred că va trebui să găsesc iar un timp liber să dau o fugă până la mare. Castraveții aceia speciali nu se găsesc chiar cu una, cu două, dar am ajuns deja să cred în puterea lor de vindecare!”, a adăugat Liviu Vârciu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!