Ce dezvăluie rezultatul autopsiei în cazul lui Keith Flint, solistul The Prodigy

De Unica.ro pe
În urma efectuării autopsiei, s-a stabilit cauza morții cântărețului Keith Flint. Solistul The Prodigy a fost găsit fără suflare în propria sa locuință. 

În dimineața zilei de 4 martie 2019, vestea că solistului trupei Prodigy, Keith Flint, a murit, a făcut înconjurul lumii. Cântărețul britanic, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperit mort în casa sa din Dunmow, Essex.

Medicii și polițiștii care au fost chemați la fața locului și au constatat decesul, au transmis ulterior, printr-un comunicat, că decesul nu este considerat suspect, dar vor fi efectuate o autopsie și alte teste prin care se va stabili cu exactitate cauza morții.

S-a speculat faptul că artistul s-ar fi sinucis din cauza suferinței în dragoste. Flint s-a despărțit de soția sa, Mayumi Kai, anul trecut, și de atunci a tot încercat să se împace cu ea, dar aceasta l-a refuzat. Un alt motiv intens discutat în ultima perioadă a fost consumul de droguri.

Care a fost cauza morții lui Keith Flint

Din raportul autopsiei efectuate în cadrul unei anchete a poliției britanice, s-a constat faptul că moartea lui Keith Flint a survenit în urma spânzurării. Totuși, rezultatele analizelor toxicologice, ce vor fi gata la o dată ulterioară, ar putea schimba această ipoteză.

“Poliţia a participat, toate protocoalele au fost urmate şi iar moartea a fost confirmată ca ne-suspectă”, a indicat Lynsey Chaffe, de la biroul medicului legist, în cadrul audierii desfăşurate luni la Chelmsford, conform știrileprotv.

Keith Flint a fost un vocalist și dansator britanic, devenit faimos odată cu The Prodigy, în anii 1990. Acesta era considerat un artist nonconformist, cu un aspect fizic ieșit din comun, dar și o figură emblematică a muzicii electronice, fiind o prezență plină de energie pe scenă.

Deși a ajuns în trupa Prodigy ca dansator, Flint a debutat și ca solist. Prima piesă înregistrată cu trupa s-a numit „Firestarter” și a avut un succes uriaș la nivel mondial. De-a lungul timpului, trupa a avut 6 materiale discografice care au reușit să ajungă pe primele locuri în clasamentele muzicale internaționale și a vândut mai bine de 25 de milioane de albume. Aceasta a lansat al șaptelea album de studio, „No Tourists”, în noiembrie 2018, materialul fiind o continuare a albumului „The Day is My Enemy”, lansat în 2015.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro