Ce cadouri impresionante a primit Viorica de la Clejani de la soțul ei cu ocazia zilei onomastice

De Unica.ro, pe

Viorica de la Clejani a împlinit pe 13 februarie 49 de ani, iar de Florii și-a sărbătorit ziua onomastică. Așa că a primit mai multe cadouri surprinzătoare de la soțul ei, Ioniță.

Viorica și Ioniță de la Clejanii vor sărbătorii peste câteva luni 32 de ani e căsnicie.

Cu ocazia zilei de naștere, în februarie, Ioniță nu și-a surprins soția cu haine scumpe sau parfumuri de lux, ci cu un cadou mai inspirat. Muzicianul i-a oferit soției în dar un tablou portret realizat de pictorul Mihai Glodeanu. Pictura o înfățișează pe Viorica alături de soțul ei. Dar asta nu a fost tot, Ioniță dăruindu-i pe lângă frumosul portret și o brățară superbă cu diamante.

Ce cadouri impresionante a primit Viorica de la Clejani de la soțul ei cu ocazia zilei onomastice

Recent, de Florii, Viorica a mai primit două obiecte de artă, alte două tablouri mai exact, pictate de artiști consacrați.

I-am cumpărat Vioricăi două tablouri superbe. „Cobza și lada de zestre” pictat de către pictorul Dumitru Macovei,  și „Buchet de flori” realizat de pictorul Mihai Glodeanu. Și-au găsit rapid locul pe pereții casei noastre. I-am dedicat o poezie pentru că sunt un bărbat romantic – a spus Ioniță de la Clejani, pentru Click!.

În vara anului trecut, cei doi au trecut prin mai multe momente de cumpănă în familie, ajungându-se chiar să se zvonească, potrivit informațiilor care circulau în presă la momentul respectiv, că el și Viorica ar vrea să divorțeze. Problemele din trei ei au pornit de la necazurile pricinuite de cei doi copii, Margherita (28 de ani) și Fulgy (23 de ani). Copiii Clejanilor au avut probleme cu legea, mai exact Fulgy a fost internat la o clinică de reabilitare, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Iar Margherita a fost trimisă în judecată pentru “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și producerea unui accident.

Ioniță de la Clejani a infirmat atunci zvonul divprțului de Viorica.

Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune, că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public – a declarat atunci muzicianul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!