Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (34 de ani) și Cristi Mitrea (39 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului Burlăcița. După ce luptătorul a ieșit învingător din competiție, Andreea și Cristi au format un cuplu timp de 6-7 luni. Fosta pereche are împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani.

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, sportivul a vorbit despre fosta relație cu Andreea Mantea (34 de ani), despre actuala lui relație, dar și despre iubitul prezentatoarei de televiziune.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel. Ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe. Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea.

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, declara Andreea Mantea în martie 2021, pentru TV Mania.

Andreea și Valeriu formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare, bărbatul fiind producător de programe TV. După interviul oferit de Cristi Mitrea, pe o imagine surprinsă în Iași, Andreea a scris: „Love is everywhere [Iubirea este pretutindeni]”.

În toamna anului 2020, pe YouTube, Andreea mai spunea despre partenerul ei: „Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit.

Citește și:

Cum se înțeleg Cristi Mitrea și Andreea Mantea după 6 ani de la despărțire

De ce nu este Cristi Mitrea trecut în certificatul de naștere al fiului său

De ce a divorțat Raluca Pascu de Pepe și ce spune despre o nouă relație

Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important.

Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”.

Cu cine formează Cristi Mitrea un cuplu

De aproape 4 ani, Cristi formează un cuplu cu Andreea Caranda, producătoarea emisiunii Vorbește Lumea. „Da, ne vedem destul de des. Da, într-un fel se numește relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem amândoi pe adrenalină, amândoi suntem puternici. [Vrem] să avem ultimul cuvânt. (…)

Suntem pe smardoială. Eu am nevoie de timpul meu cu mine și mai plec să mă liniștesc. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din foarte multe puncte de vedere. Facem o echipă bună, într-adevăr. (…) Ar putea fi [viitoarea mea soție]. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a mărturisit Cristi Mitrea.

Cristi și Andreea Caranda se cunosc încă din copilărie și au o relație presărată cu despărțiri și împăcări. Întrebat de Cătălin dacă încă formează un cuplu, sportivul a spus: „De săptămâna trecută nu. Eu mă duc acasă duminică, revin vinerea. Într-un fel ciudat avem o relație. Ne lăsăm, iar ne luăm. E foc”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!