Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit atunci să fac”

De Unica.ro, pe

Cristi Borcea (52 de ani) și Valentina Pelinel (41 de ani) sunt căsătoriți de patru ani. Cei doi au făcut cununia civilă în toamna lui 2018, iar apoi nunta religioasă un an mai târziu, pe 30 septembrie 2019, în Ungaria. Borcea și Pelinel au împreună trei copii  – două fete gemene Indira Maria și Rania Maria (2 ani) și un fiu, Milan (5 ani).

Între omul de afaceri și fostul model a fost dragoste la prima vedere. Valentina Pelinel a recunoscut că a simțit o chimie aparte pentru fostul patron al clubului Dinamo, iar gestul făcut de ea la prima întâlnire a lor confirmă acest lucru.

Recent, într-un podcast moderat de prezentatoarea de la Antena Stars, Nasrin Ameri, Valentina Pelinel a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut când s-a întâlnit cu Cristi Borcea:

Ce a făcut Valentina Pelinel la prima întâlnire cu Cristi Borcea: „Eu sunt timidă, dar așa am simțit atunci să fac”

Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult –  i-a mărturisit Valentina Pelinel lui Nasrin.

Până să-și lege oficial destinul de cel al fostului model, Borcea a mai trecut prin trei căsătorii. Primul mariaj a fost cu Mihaela Borcea, între anii 1988 – 2011, din relația lor rezultând trei copii, un băiat, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. A urmat căsnicia cu Alina Vidican, cu care a făcut doi copii – Alexandru și Gloria. Mai apoi, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Simona Dana Voiculescu, cu care are o fată, Andreina Carolyn Christine.

Citeşte şi: Ce spun Cristi Borcea și Valentina Pelinel despre al 10-lea copil al omului de afaceri

Citeşte şi: David, fiul Andreei Mantea, a debutat ca actor într-un serial de comedie

Citeşte şi: Tavi Clonda, detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Cristea: „Trebuie ținut un tratament riguros”

Citeşte şi: Lili Sandu, despre provocările din primul an în calitate de mamă: „Confuzie, anxietate, teamă”

Înainte de a patra căsătorie, afaceristul și Valentina Pelinel și-au separat bunurile la notar.

Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim! Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg. Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut – a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!