Câte kilograme a luat Vlăduța Lupău în primele 5 luni de sarcină. „Hainele mele nu mai sunt bune demult”

De Unica.ro, pe

Vlăduța Lupău (31 de ani) și jucătorul de fotbal Adrian Rus (27 de ani) vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Interpreta de muzică populară este însărcinată în 5 luni.

Câte kilograme a luat Vlăduța Lupău în primele 5 luni de sarcină. „Hainele mele nu mai sunt bune demult”

Recent, în mediul online, Vlăduța a dezvăluit câte kilograme a luat în primele 5 luni de sarcină. „Adi, am un mesaj public pentru tine. În caz că-ți cauți această cămașă, să știi că am luat-o noi, pentru că hainele mele nu mai sunt bune demult, demult”, a glumit Vlăduța Lupău la Insta Story.

Pe un videoclip mai vechi, solista a mai scris: „Omg. Și acum sunt +14 kg”. „Asta fac… mă uit cum arătam odată”, a mai scris artista.

Vlăduța Lupău La Măruță Cătălin Măruță

În ianuarie 2021, Vlăduța Lupău s-a operat de endometrioză. „După ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată”, a declarat artista în emisiunea „La Măruță”.

„Am avut ceva emoții. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a completat.

Întrebată cum i-a dat vestea soțului ei, cântăreața a mai spus: „Eram la niște filmări, într-un vârf de munte, și i-am trimis o analiză de sânge”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. M-am dus pentru niște analize de rutină, pentru că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a mai povestit.

„💙 MAMĂ de BĂIAT 💙 Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că…👶🏻💙 băiețel 🙏🏼! P.S.* – Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc „pușca” când vor fi mari… s’o lase ușor 😅”, a mai scris solista recent în mediul online.

„Ești tot ce mi-am dorit vreodată, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu. Abia aștept să te cunosc și să te iubesc o viață și mai mult de atât! De fapt, te iubesc deja, puiul meu drag! ❤️ Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe și să te pup, să îți arăt cât de mult te-am dorit. Tu ești golul ce îmi lipsea‼️ Tu ești tot‼️ Domnul fie lăudat 🙏🏻”, a scris și Adi Rus pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!