Cătălin Botezatu, la regim strict din cauza problemelor de sănătate. „Adio șampanii și prăjituri!”. Ce a pățit designerul

De Unica.ro, pe

Cătălin Botezatu (55 de ani) a fost nevoit să meargă la spital, după ce a avut probleme serioase cu stomacul. Celebrul designer a povestit cum, în urmă cu o lună, s-a confruntat cu dureri insuportabile la nivelul stomacului și a fost nevoit să meargă la doctor pentru investigații suplimentare.

Diagnosticul medicilor a fost pancreatita acută. Așa că Botezatu este acum la regim și a renunțat  la consumul de alcool. Botezatu spune că este pentru prima oară în viața lui când ține regim.

Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană.

Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a spus Cătălin Botezatu pentru Viva.ro.

Cătălin Botezatu și lupta sa cu cancerul

În 2019, designerul a trecut printr-un moment de cumpănă când medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale și a primit tratament de specialitate în Turcia și a reușit să treacă cu bine peste toate. Acum este refăcut complet, dar ocazional se duce la controale de rutină.

Cătălin Botezatu, la regim strict din cauza problemelor de sănătate. "Adio șampanii și prăjituri!". Ce a pățit designerul

Citeşte şi: Tudor Chirilă ia o pauză pe plan profesional din cauza problemelor de sănătate

Citeşte şi: Ce spune Radu Vâlcan despre relația dintre Teodora și Alex de la „Insula Iubirii”. Actorul a văzut cu ochii lui ce se petrece între cei doi

Citeşte şi: R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare pentru abuz și trafic sexual cu minori

Citeşte şi: Lili Sandu, despre dieta care o ajută să se mențină în formă: „Nu mai sunt vegană!” Ce mănâncă artista acum

Sunt analizele de bază în care mă controlez din cap până în picioare la tot ce înseamnă organismul uman și, nu în ultimul rând, sunt analizele legate de operațiile pe care le am, cele oncologice. Mergeam și înainte. Mi-am făcut analizele chiar dacă mă simțeam bine sau nu. Am avut grijă de două ori pe an să le fac, în țară sau peste hotare – dezvăluia Botezatu, în 2021.

Designerul și-a descoperit tumora tot în cadrul unor analize de rutină.

Mă simțeam ok, doar că eu de două ori pe an îmi fac un check out complet. După ce am terminat analizele generale, i-am spus medicului că simt o serie de înțepături în partea dreaptă. Specialistul turc mi-a propus să mă supună unui test ecograf foarte performant.

Unde a descoperit că am o formă mai ciudată de apendicită. M-am operat în România, și aici au descoperit că, de fapt, în spatele apendicelui era o tumoră. Mi-au spus că e cancer. Tratamentul de după l-am urmat în Turcia, acum sunt vindecat, am urmat un tratament care încă în România se face empiric – mărturisea Cătălin Botezatu în urmă cu un an.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!