Cât costă rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimente

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 octombrie 2021, 12:39

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis (60 de ani) este mereu o apariție încântătoare și elegantă la evenimentele publice. Soția președintelui Klaus Iohannis are un designer vestimentar cu care colaborează din 2015, pe nume Andreea Tincu. Andreea o îndrumă pe Prima Doamnă cu diverse sfaturi legate de ținutele de care are nevoie când ia parte la evenimente oficiale publice.

Într-un interviu recent, acordat publicației impact.ro, designerul doamnei Iohannis a dat câteva detalii legate de cum sunt alese hainele pentru Prima Doamnă, cât preț au și ce se întâmplă cu ele după ce sunt purtate.

Vezi cum arată rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimente în galeria foto de mai jos.

Cât costă rochiile purtate de Carmen Iohannis la evenimente

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar

“Prima Doamnă poartă rochii din colecțiile ”Andrea Tincu” sau made-to-measure, din materiale naturale, cu prețuri diverse, între 1.500 și 3.500 de lei.

Rochiile se înapoiază, fiind ori primul exemplar din colecție, ori destinate ulterior vânzării, existând cliente care doresc să le cumpere. Au fost și rochii cedate caritabil”, a explicat designerul.

Cât despre măsura hainelor purtate de Carmen Iohannis, designerul a spus că nu poate da detalii, acest lucru fiind confidențial.

“Este o anumită confidențialitate între mine și doamnele care poartă hainele semnate de mine, astfel încât mărimile lor nu sunt publice, dar ceea ce vă pot spune este că Prima Doamna se încadrează fizic în majoritatea modelelor originale, pe care le prezentăm pe catwalk în premieră”, a completat designerul doamnei Iohannis.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!