Ce carte îl inspiră pe David Popovici să fie cel mai bun. „Am citit-o de două ori!”

De Unica.ro, pe

David Popovici (17 ani) a dezvăluit care este cartea care îl inspiră să fie cel mai bun dintre cei buni. Dublul campion European la natație a dezvăluit că există o carte care lui îi servește drept sursă de inspirație și pe care a citit-o de cel puțin două ori până acum.

Michael Phepls are o carte intitulată «No limits» (n.r- Fără limite) pe care am citit-o de cel puțin două ori. Ultima oară chiar anul trecut la Roma, o aveam cu mine. Adam Peaty e unul dintre oamenii care știu cel mai bine că limitele sunt o prostie.

Îmi place să cred că nu am limite și aș vrea ca toți să creadă asta despre ei, că pot întrece orice limită, pentru că toată lumea chiar poate dacă își dorește suficient – a declarant sportivul, potrivit gsp.ro.

Tânărul sportiv a fost la o sutime de secundă să-l depășească pe Michael Phelps, înotătorul american a cărui carte îl inspiră.

David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma

David Popovici a câțtigat prima serie a probei de 400 metri liber la Campionatele Europene de natație cu un timp de 3:47.99, stabilind astfel al patrulea cel mai rapid timp.

Citeşte şi: O femeie a fost condamnată la 34 de ani de închisoare pentru postările de pe Twitter

Citeşte şi: Iulia Vântur revine pe micul ecran. În ce show TV o vom putea vedea

Citeşte și: EXCLUSIV. Majda Aboulumosha, despre relația cu iubitul ei. Când va îmbrăca rochia de mireasă

Citeşte şi: Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă pe străzile din New York. Rochia vedetei face furori pe internet

Împreună cu antrenorul său și cu echipa tehnică, s-a luat decizia ca Popovici să nu mai participe în finală.

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii – au transmis reprezentanții Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Obiectivul a fost să ne verificăm la un Campionat European de seniori în proba de 400 de metri liber, o probă importantă în primul rând pentru pregătirea celorlalte două, unde rezultatele au fost cu adevărat strălucitoare, dar care a venit și cu oboseală.

Pentru noi e la fel de importantă și competiția din Peru, unde ne dorim rezultate bune – a  transmis antrenorul Adrian Rădulescu.

David Popovici a câștigat la Campionatele Europene de natație de la Roma două medalii de aur la 100 m și 200 m liber. La proba de 100 m a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 46.86 secunde.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!