Carmen Rădulescu, despre cele mai dureroase momente din viața ei: „Mă bătea pe coloană să mor mai repede!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Sâmbătă, 04 februarie 2023, 18:15

Carmen Rădulescu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante legate de viața personală. Îndrăgita cântăreață a împlinit pe 29 ianuarie 2023 vârsta de 59 de ani.

Carmen Rădulescu și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit despre câteva episoade dramatice din trecut, care i-au marcat viața.

„Nu mi-au spus din start că sunt adoptată”

Artista a fost adoptată când avea doar 9 luni. Cântăreața a dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, fără lipsuri. Însă nu a știut că părinții care o îngrijesc și cresc nu sunt cei biologici până la 8 ani.  

Carmen Rădulescu, despre cele mai dureroase momente din viața ei: "Mă bătea pe coloană să mor mai repede!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

“Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta’. Care mama? Știam că a mea e la serviciu.

Citeşte şi: N-o să crezi ce băiat mare şi frumos are Carmen Rădulescu

Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția” – a mărturisit Carmen Rădulescu, pentru fanatik.ro.

„Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie!”

Mama sa biologică a mai avut câteva tentative de a lua legătura cu ea, dar acestea nu s-au concretizat. Cântăreața a aflat povestea completă cu adopția ei pe când avea 14 ani.

„A mai sunat când aveam 11 ani, și apoi după. Eu nu pot s-o numesc mamă, doar femeie.  Pe la 14 ani îi tot auzeam pe vecini vorbind, șoptind. Așa că m-am dus la mama și am întrebat-o direct dacă sunt adoptată.

M-a luat în bucătărie și mi-a povestit tot, cum am fost bătută, abandonată, că nu am fost dorită. O asistentă a prins-o pe femeia care m-a născut că mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede. I-a zis ‘decât să o chinui mai bine o dai la o casă de copii’. Am aflat că aș avea și două surori, dar nu mă mai interesează acest subiect.” – a adăugat cântăreața, potrivit aceleiași surse.

În 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, iar un an mai târziu l-a adus pe lume pe fiul lor, Sorin. Căsnicia artistei a fost una cu probleme, așa că, inevitabil, a intervenit divorțul.

„Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu!”

Dar nici după divorț lucrurile nu s-au liniștit, deoarece fostul soț și familia lui ar fi ținut-o pe artistă departe de băiatul ei.

Citeşte şi: „Cinci ani m-a drogat ca să depind de el!”. Dramele cântăreței Mihaela Mihai

Nu doresc niciunei fete care să căsătoreşte să treacă prin ce am trecut eu şi să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproşez nimic, am făcut tot ce era omeneşte posibil să mă placă… La divorţ m-au întrebat în instanţă cu ce cresc copilul, am vrut când eram căsătorită să mă angajez, dar nu m-a lăsat. La divorţ m-au întrebat cu ce îl întreţin, automat copilul s-a dus la tată. Am trecut şi peste asta, am suferit ca orice mamă. La un moment dat nici nu voiau să mă lase să mă apropii (n.r. de copil)”, a dezvăluit cântăreața într-un alt interviu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!