Cardi B a ajuns la poliție după ce a fost acuzată de agresiune

De Oana Dinu, pe
Cardi B a ajuns la secția de poliție după ce s-a luat la ceartă cu două femei într-un club. Motivul disputei a fost soțul cântăreței americane.

Cardi B a fost acuzată de agresiune și tulburarea liniștii publice după ce la sfârșitul lunii trecute a avut o altercație cu două surori, barmanițe într-un local din New York, conform ProTv.

Cântăreața de rapp le-ar fi amenințat pe cele două femei, care au fost apoi agresate de gărzile de corp ale artistei. Cardi B a luat și ea parte la altercație, motiv pentru care s-a trezit cu o plângere împotriva ei.

Mărul discordiei ar fi fost gelozia vedetei pe Jude, una dintre barmanițe, pe care a acuzat-o de faptul că s-a culcat cu soțul ei, rapperul Offset, dorind să-i distrugă căsnicia. Conform presei internaționale, conflictul ar fi unul mai vechi.

“Le-a amenințat pe clientele mele și a ordonat să fie bătute, apoi a luat parte la agresiunea împotriva lor. Trebuie să dea socoteală pentru faptele sale”, a spus avocatul celor două surori.

Cardi B s-a prezentat de curând la audieri și a fost surprinsă ieșind din secția de poliție cu un zâmbet larg, în uralele fanilor, fără să facă vreo declarație referitoare la acuzațiile ce i se aduc.

 

View this post on Instagram

 

#CardiB Just got Released after turning Herself In

A post shared by BOM247 (@balloutmedia247) on


Nu este prima oară când artista se află în mijlocul unui scandal ce implică violența fizică. La o petrecere din cadrul Săptămânei Modei de la New York, Cardi B a atacat-o pe Nicki Minaj, acuzând-o de faptul că a răspândit minciuni despre calitățile sale de mamă și despre fetița ei. Altercația a fost filmată și distribuită în mediul online. Cântăreața s-a ales cu o lovitură puternică în frunte.

Citește și:

Ștefan Bănică, despre relația cu băiatul său: ”Sunt un tip exigent cu fiul meu”

Misha a vorbit pentru prima oară despre divorțul de Connect-R

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!