Cântărețul Raoul, condamnat la închisoare cu suspendare. Ce fapte penale a făcut artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 noiembrie 2020, 17:51
Cântărețul Raoul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității. Se pare că artistul avea de câțiva ani probleme cu legea. Ce fapte penale a săvârșit. 

Raoul, pe numele său real Rareș-Cornel Borlea, și-a aflat sentința în ultimul său dosar penal aflat pe rol. Artistul s-a urcat la volanul mașinii deși avea carnetul anulat, motiv pentru care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și patru luni de muncă în folosul comunității.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Mirabela Dauer și Raoul. Cei doi spun lucrurilor pe nume

„Condamnă pe inculpatul Borlea Rareş-Cornel la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul având permisul de conducere anulat. (…) Contopeşte pedepsele aplicate prin prezenta sentinţă penală inculpatului Borlea Rareş-Cornel, (…) acesta urmând a executa pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni închisoare, la care se va adăuga sporul obligatoriu de 6 luni, în final inculpatul Borlea Rareş-Cornel urmând a executa pedeapsa rezultantă 2 ani închisoare.

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 4 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a sentinţei penale nr. 916/27.06.2017 a Judecătoriei Constanţa, respectiv de la data de 20.11.2017. (…)

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Borlea Rareş-Cornel va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector IV Bucureşti sau Direcției Piețe și Gestionare Activități Comerciale Sector IV Bucureşti, pe o perioadă de 120 de zile lucrătoare. Obligă pe inculpat la plata sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis judecătorii.

Raoul, prins la volan fără permis de mai multe ori

Cântărețul nu ar fi la prima abatere de acest fel. El ar avea mai multe dosare penale după ce a fost prins în mod repetat la volan fără să aibă un permis de conducere valabil. De-a lungul timpului, a primit numeroase amenzi, dar și un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru aceeași faptă, potrivit cancan.ro.

Citește și: Raoul condamnat la închisoare. Ce a făcut artistul

„Toate faptele mele s-au petrecut acum doi-trei ani. Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea Poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei… După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui”, declara cântărețul în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!