Briggite și Florin Pastramă s-au despărțit temporar. Ce s-a întâmplat între cei doi

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 mai 2021, 16:27

Problemele finaciare pe care Florin Pastramă și Briggite Sfăt le au,  i-au făcut pe cei doi să se despartă temporar.

Scandalul a pornit după ce fosta soție a lui Ilie Năstase a aflat că banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care o are familia lui Florin. Așadar, bărbatul s-a dus să stea o vreme cu mama sa, pentru a-și rezolva problemele pe care le are.

Citește gratuit ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI

„N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele apoi facem contractul (nr. de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă, în show-ul „Briggite&Pastramă”de la Antena Stars.

Briggite și Florin Pastramă s-au despărțit temporar. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citeşte şi: Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an

Citeşte şi: Cu ce bărbați celebri a format Alexandra Dinu cupluri în trecut

Citeşte şi: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Citeşte şi: Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mesajul transmis de artistă

Briggite s-a declarat supărată de decizia lui Florin și spune că nu este normal să o lase singură exact atunci când are probleme.

„Mi se par foarte aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum își face bagajele și se duce să își rezolve problemele. Eu oricum sunt singură, am doar copii, chiar nu mă mai interesează, e alegrea lui, să își facă bagajele să se ducă acasă. Eu chiar n-am crezut că-și va face bagajele. A mai plecat, dar s-a întors, dar acum Florin a luat-o foarte serios. E al doilea Paște pe care-l facem și nu-mi oferă nimic, ba chiar îmi face probleme. El mereu zice că are bani, moștenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el mereu are un plan B și nu consider că asta este o căsnicie reală, când e real lupți, cum am făcut eu, nu pleci„, a explicat Briggite, citată de spynews.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!