Bijuteriile artistei Rita Ora, în valoare de 3 milioane euro, uitate în avion

De Oana Savin pe
Bijuterii de peste trei milioane de euro ce aparițin artistei Rita Ora au fost uitate într-un avion.

O asistentă a cântăreței britanice a uitat bagajul de mână în care se aflau bijuteriile Ritei Ora, iar acesta a fost plimbat între două aeroporturi din Londra pentru a ajunge din nou în Franța, unde artista a participat la Festivalul de Film de la Cannes.

Cântăreața a participat, săptămâna trecută, la mai multe evenimente desfășurate în cadrul Festivalului de la Cannes. Aceasta a luat parte la o cină organizată de Michael Kors, a cântat și a participat la evenimentul unei mărci de înghețată.

Potrivit poliției, asistenta trebuia să aducă de la Londra la Cannes bijuteriile pe care Rita Ora urma să le poarte la evenimente, dar a uitat prețioasele obiecte în avion. După ce a coborât din aeronavă, femeia a realizat că a uitat geanta de mână și pardesiul. Dar când a vrut să le recupereze, a aflat că avionul zburase înapoi la Londra.

Bijuteriile, în valoare de 3,5 milioane de euro, erau împrumutate de la mari case de modă cu care artista are contract pentru a fi purtate la evenimente mondene.

Bagajul cu bijuteriile artistei a făcut cale întoarsă pe aeroportul din Luton. Mai apoi, compania a transportat bijuteriile pe aeroportul din Heathrow. De acolo, accesoriile prețioase au luat din nou calea Franţei, astfel încât Rita Ora să poată să le poată purta la Cannes.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO