Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău

De Unica.ro, pe

Sfârșitul anului 2020 și începutul anului acesta, Bianca Drăgușanu le-a petrecut în Dubai și în Maldive alături de Gabi Bădălău. După întoarcerea în țară, modelul a spus că trăiește „cea mai frumoasă perioadă” din viața ei.

Cu toate acestea, în a doua săptămână din luna februarie, Bianca și Gabi s-au despărțit. În prezent, însă, formează din nou un cuplu. În exclusivitate pentru Antena Stars, Bianca a vorbit despre relația ei cu Bădălău.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația cu Gabi Bădălău

Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars, relatează Spynews. „Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri.

Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a mai spus modelul.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. Gabi Bădălău s-a separat de fosta lui soție, artista Claudia Pătrășcanu, în vara anului 2019. În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicholas.

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

Prima declarație a lui Ilie Năstase după ce soția lui Ioana a depus actele de divorț

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!