Artistul Uddi a devenit tată. Prima fotografie cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Recent, în mediul online, artistul Dragoș Udilă, cunoscut drept Uddi, a dezvăluit că a devenit tată pentru prima oară. Pe contul personal de Instagram, rapperul a publicat prima imagine cu bebelușul.

Artistul Uddi a devenit tată. Prima fotografie cu bebelușul

În dreptul imaginii, Uddi a folosit două hashtaguri: „Jah blessed” și „Solomon”. „Felicitări! Să fie sănătos! Să vă trăiască, sănătos și norocos!!! ; Să vă trăiască, să crească mare și frumos‼️

Vai, că leșin! Să fie binecuvântat! ; OMG! Ce dulciiiic!! Să îi fie drumul luminat! ; Să fie sănătos! Este adorabil acest copilaș! ; Viață lungă, sănătoasă și frumoasă pentru minunea voastră și voi să aveți putere și răbdare.

Artistul Uddi a devenit tată. Prima fotografie cu bebelușul

Felicitări! Să fie sănătos … și voi să vă „înarmați” cu răbdare”, i-au scris urmăritorii. Prima fotografie cu bebelușul o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În anul 2015, pentru Info Music, Dragoș mărturisea: „Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc … dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție.

Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit.

E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta … să îi oferi un frate sau o soră”.

Cariera lui Uddi a început pe scena competiției X Factor. Deși nu s-a numărat printre finaliști, la scurt timp de la încheierea parcursului său în competiție, Dragoș a lansat o serie de piese de succes.

Printre acestea se numără Adam și Eva, Aseară ți-am luat basma, Ipotecat în colaborare cu Delia, Prietena ta și Vagabondul vieții mele în colaborare cu Randi.

Foto: Instagram

Citește și:

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!