Angela Similea și-a pierdut averea și locuiește la prieteni

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 14:46
Angela Similea, una dintre marile voci ale muzicii românești și un adevarat sex-simbol al anilor '80, interpreta hitului "Să mori de dragoste rănită" are în spate o poveste de viață impresionantă și tulburătoare.

Angela Similea, în vârstă de 74 de ani, se confruntă cu mari probleme financiare de când a murit soțul său. Artista locuiește la prieteni, într-o casă situată pe Calea Plevnei, și asta după ce a scos la vânzare vila cu 16 camere pe care o avea în comuna Belciugatele, lângă București, pentru a-și achita datoriile. În 2009, Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, în valoare de 700.000 de euro.

Acel an a fost începutul unei perioade fatidice pentru artistă, dat fiind că și-a pierdut pe rând mama, soțul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. În 2014, Angela Similea şi-a scos casa la vânzare și a cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Din păcate, până în ziua de astăzi nu s-a găsit cumpărător.

De când a rămas văduvă, din 2011, Angela Similea merge în fiecare an la fiul și nepoții ei, stabiliţi în SUA, însă anul acesta din cauza pandemiei de COVID-19 nu a mai părăsit România.

Angela Similea și-a pierdut averea și locuiește la prieteni

Angela Similea a avut o viață demnă de scenariul unui film. Cu toate că a fost căsătorită de patru ori, marea sa iubire a fost actorul Florin Piersic. Prima căsătorie a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărțit rapid pentru a se căsători cu chitaristul Sorin Movileanu. În timpul mariajului, Angela Similea a devenit pentru prima oară mamă, născându-l pe Sorin. Acesta rememorează cu emoții aceea perioadă povestind despre sarcină că a fost grea și că, născându-l prematur, prin cezariană, nu credea că fiul său va supraviețui.

Nu a funcționat nici cea de-a doua căsătorie, iar Angela Similea a ajuns, din nou, la altar alături de Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni, în România. Acesta i-a înfiat fiul și împreună au trăit o poveste de dragoste frumoasă, timp de 17 ani, acesta fiind și cel mai lung mariaj al Angelei Similea. În 1991, cei doi și-au spus adio ca urmare a faptului că acesta se apucase de băutură, dar și pentru că se folosea de numele ei pentru beneficiile proprii.

Citește și – Alexandra Stan a dat vestea cea mare: „M-am măritat”

Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară a mers mai departe și în anul 1999, s-a căsătorit cu omul poilitic Victor Surdu, însă, din păcate, 12 nai mai târziu acesta avea să fie răpus de cancer pancreatic.

Citește și – Câte operații estetice are Ștefania, „Libelula” lui Speak

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!