Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brâncuși în filmul „The Sculptor”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 12:21
Andy Garcia va juca rolul lui Constantin Brâncuși în filmul „The Sculptor”, regizat de Mick Davis. Regizorul a confirmat această informație, chiar pe pagina lui de Facebook.

Mick David a postat pe pagina de Facebook o poză în care Andy Garcia seamănă cu Constantin Brâncuși

Mick Davis

Regizorul Mick David a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie alb-negru în care Andy Garcia este înfățișat cu ochelari, purtând barbă și semnănând cu Constantin Brâncuși: „Andy will play Brâncuși in The Sculptor” (Andy îl va juca pe Brâncuși în „Sculptorul” ), a scris regizorul la descrierea fotografiei.

Regizorul Mick Davis s-a născut pe 1 august la Glasgow, Scoția. A lucrat ca antrenor de fitness al echipei de fotbal Celtic. Acolo l-a cunoscut pe Rod Stewart, suporter împătimit al echipei. Prietenia cu celebrul cântăreț a marcat începutul carierei lui Mick Davis în cinematografie. Mutat la Los Angeles, David se afirmă ca scenarist al filmelor „Războiul Vampirilor” (Vampire War – 1996), „Dragoste la Paris (Love in Paris – 1997), „Meciul” (The Match – 1999), „Invizibil” (The Invisible – 2007).

Mick Davis este cunoscut publicului român pentru filmul „Modigliani” (2004), realizat în România. Filmul relatează povestea rivalității dintre Amedeo Modigliani și Pablo Picasso. În film, apar mai mulți actori români, precum: George Ivașcu, Ernest Maftei și Mihai Gruia Sandu.

Anul trecut, Mick Davis s-a întors în București pentru premiera mondială a show-ului său Paganini. Piesa a avut premiera la Teatrul Metropolis din Capitală, pe data de 27 mai. La acel moment, Davis a spus că a ales Nicolo Paganini pentru show-ul său și pentru că a fost fascinat de muzica și reputația sa. Cunoscutul muzician poartă de asemenea porecla „violonistul diavolului”.

Tu stii cine a fost Pablo Picasso, omul al carui nume are 23 de cuvinte?

Sursă foto: Facebook/Mick Davis, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!