Andrei Ștefănescu, despre efectele pe termen lung ale bolii COVID-19: „Am fost terorizat”

De Unica.ro, pe

Invitat într-o emisiune TV, Andrei Ștefănescu a dezvăluit că este parte al unui documentar despre sechelele pe care le lasă boala COVID-19. Artistul a povestit ce repercusiuni a avut infectarea cu virusul SARS-CoV-2 asupra lui.

Andrei Ștefănescu (44 de ani) a aflat că are COVID-19 în luna iunie a anului trecut. Deși nu prezenta simptome grave, artistul a preferat să se interneze la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, pentru a fi monitorizat de medici, în cazul în care starea lui de sănătate s-ar fi agravat.

Am fost testat. Asta este, știu că sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o plăcere.

Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”. Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă, mărturisea Andrei Ștefănescu în urmă cu mai bine de un an.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

Andrei Ștefănescu, despre efectele pe termen lung ale bolii COVID-19: „Am fost terorizat”

Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Andrei Ștefănescu, despre efectele pe termen lung ale bolii COVID-19: „Am fost terorizat”

Invitat la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că a dat un interviu pentru un documentar realizat de Antena 3, care vorbește despre urmele pe care le lasă COVID-19 asupra celor care au fost infectați.

Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucruri, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat. Aveam proiecte în televiziune și uitam numele invitaților. Au fost probleme mari (…) E un documentar, un interviu amplu, foarte interesant și foarte bine făcut, a spus artistul.

Toți cei care s-au vindecat sau au trecut prin boală au rămas cu câte ceva. (…) Dacă îți cunoști corpul bine și ai făcut cât de cât mișcare, știi exact diferența. E o degradare aproape instantanee. E clar că nu mai ai aceleași capacități, din niciun punct de vedere, a mai adăugat carismaticul prezentator TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!