Andreea Tonciu s-a izolat cu familia de teama COVID-19: „Lumea e nebună,se duce la cumetrii, iese!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 octombrie 2021, 13:13

Andreea Tonciu (35 de ani) se teme de COVID-19 și a luat o decizie radicală pentru a-și proteja famlia. Vedeta de televiziune a decis să nu-și mai trimită fiica la grădinință în perioada aceasta și spune că deși își face multe griji din frica de a se infecta cu SARS-CoV-2, anul trecut era și mai panicată.

„Sunt pe acasă, cu fiică-mea. N-o duc la grădiniță, sunt acasă, gen izolată. Mi-e frică de viroze, de coronavirus. Prefer să stau cu ea acasă, dacă tot nu am filmări. Sunt foarte panicată, dar nu mai sunt cum eram anul trecut. Lumea e nebună, lumea se duce la cumetrii, iese. Dacă era atât de periculos cum se spune la televizor, se închidea tot. Joi mă duc la ziua cuiva. Nu îmi mai e atât de frică, așa cum îmi era anul trecut. M-am vaccinat”, a spus Andreea Tonciu, potrivit cancan.ro.

Andreea Tonciu și familia, infectați cu noravirus.

În urmă cu câteva luni, Andreea povestea cum toată familia ei s-a infectat cu norovirus, un virus ce provoacă vărsături, diaree și care se răspândește prin alimente, apă sau suprafețe contaminate. Cea care s-a infectat prima a fost fiica Andreei, Rebecca, iar apoi a urmat ea, soțul ei, Danil Niculescu și mama vedetei.

Citeşte şi: Dana Rogoz nu-și mai dorește copii: „Eu am pus punct!”

Citeşte şi: Andreea Tonciu, pusă la zid după ce a postat o poză controversată cu fetița ei. „E prea mică pentru așa ceva!”

Citeşte şi: Cum a slăbit Mihaela Bilic fără dietă: „Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale!”

Citeşte şi: Tily Niculae, infectată cu norovirus. Cum se simte acum actrița

„Există un virus, norovirus se numește care debutează cu probleme digestive și din păcate l-am luat și noi, nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte. (…) Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat, am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare, iar a doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane.”, a precizat Andreea Tonciu la Antena Stars.

Vedeta de televiziune spune că a fost nevoită să apeleze la o ambulanță privată pentru a primi îngrijiri.

„Am sunat ambulanța la ora 2.58 și era ora 6 dimineața și încă nu venise ambulanța, deci 3 ore și 20 și până la urmă am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată și au venit acasă. Bineînțeles, costurile au fost foarte mari dar nu se mai pune problema să ne uităm la bani atunci când este vorba de sănătate. Au venit într-o jumătate de oră și s-a rezolvat problema”, a adăugat Tonciu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!