Cum a slăbit Mihaela Bilic fără dietă: „Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale!”

De Unica.ro, pe

Mihaela Bilic și-a obișnuit publicul cu fel de fel de sfaturi nutriționale importante și esențiale pentru o viață sănătoasă și armonioasă. Dar v-ați întrebat vreodată în ce măsură respectă ea stilul alimentar sănătos pe care îl promovează? Ei bine, în cazul Mihaelei Bilic, expresia “Fă ce spune popa, nu ce face popa” se potrivește de minune pentru că modul ei de a se hrăni tinde uneori să devină haotic. Într-un interviu mai vechi, Mihaela Bilic a mărturisit că merdenelele, cartofii prăjiți și croiassantele sunt slăbiciunuile ei și preferă să stea chiar și o zi întreagă nemâncată doar ca să le poată savura.

”Eu fac toate prostiile lumii, și asta îi încurajează pe cei care mă ascultă, ceea ce nu e neapărat bine. Ultima oară eram pe stradă, mâncam un croissant și m-a oprit un domn să-mi zică: „V-am prins!” Păi, când, Doamne, iartă-mă, am zis eu că nu mănânc? Cartofii prăjiți, merdenelele și croissantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și salate.

Citeşte şi: Mihaela Bilic: „Laptele de soia contribuie la dezvoltarea cancerelor hormono-dependente”

Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pen­tru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram. Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit mereu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine” a spus nutriționistul, potrivit publicației Formula AS.

Mihaela Bilic a mai dezvăluit că a avut probleme cu greutatea din cauza unor tratamente hormonale pe care le urma pentru a rămâne însărcinată. Pentru a scăpa de kilogramele nedotrite, Bilic a recurs la o metodă dratică: a ales să consume doar alimentul care nu i-a plăcut niciodată – peștele.

”Cum aș fi putut eu să stau în fața unui om, să dau sfaturi, când nu reușeam să mă con­trolez pe mine? Toate căutările mele în direcția asta au explodat la 40 de ani. Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale, fiindcă am vrut să fac copii, nu reușeam să slăbesc, eram dis­perată.

Citeşte şi: Mihaela Bilic: „Zahărul scade imunitatea!”

Țin minte că mi-am zis: „Nu mai pot, cu toa­te curele tale de slăbire, nu mai vreau!” Nu mai voiam nici măcar să mă gândesc la ce trebuie să mă­nânc. Și atunci am zis: „Mihaela, ce nu-ți place ție? Peștele! Perfect, o să mănânci pește cu legume un an de zile, ca să nu mai trebuiască să te gândești de­loc la mâncare. Peștele e sănătos, nu poți da greș cu el.”

Atunci mi-am dat seama că cel mai mare duș­man al meu nu era mâncarea, era propriul cap. După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-odată o mare eli­be­rare. După vreo șase luni, fără să-mi dau seama, ajun­sesem mai slabă ca niciodată”, a adăugat Mihaela Bilic.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!