Dana Rogoz nu-și mai dorește copii: „Eu am pus punct!”

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz (35 de ani) nu-și mai dorește copii. Acrița și soțul ei, regizorul Radu Dragomir (53 de ani), au împreună un băiat, Vlad Luca (6 ani) și o fetiță de un an, Lia Elena. Dana Rogoz s-a declarat împlinită și fericită cu familia pe care o are și a spus, în cadrul unei emisiuni, că nu are de gând să mai aducă pe lume un al treilea copil.  

“L-am lăsat pe Radu de gardă, ca să zic așa. Primesc foarte multă energie de la copii, deci nu pot să mă plâng de asta. Deci la noi e discuția așa… eu sunt mamă de doi, el e tată de trei (n.r. – Radu Dragomir mai are un băiat, Barbu (19 ani), din primul mariaj cu actrița Ozana Oancea). Eu sunt mamă de doi și punct. Eu am pus punct. Oricum cei doi copii au venit la noi planificați. Nu am lăsat așa lucrurile să se întâmple, sigur, un copil e o bucurie și așa, dar acum nu aș planifica al treilea copil și nu înțeleg. Când aveam doar primul copil, mă întrebau de al doilea. Acum nu îmi vine să cred că există și întrebarea al treilea”, a spus Dana Rogoz, la Kanal D.

Citeşte şi: Dana Rogoz nu-și mai duce fetița la creșă: „Vedem noi cum o scoatem la capăt”

Citeşte şi: Cum a slăbit Mihaela Bilic fără dietă: „Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale!”

Citeşte şi: Când și cu cine și-a pierdut Smiley virginitatea

Citeşte şi: De ce nu mănâncă Regina Marii Britanii niciodată usturoi. L-a interzis în bucătăria Regală

Actrița a mai spus că încearcă să-l implice mai mult pe băiat în creșterea micuței Lia, deși el nu s-a declarat prea încântat la auzul veștii că va avea o soră.

“Vlad nu a fost foarte fericit (n.r. – de ideea că va avea o soră). Ideea e că el nu era un copil care să își dorească un frate sau o soră, la modul că mi-a zis ce nevoie avem. După care a acceptat, că e mai bine decât credeam, prima dată a primit-o foarte bine, apoi n-a mai primit-o la fel de bine, apoi în pandemie, când am petrecut și foarte mult timp împreună, chiar înainte să nasc, m-a acceptat, apoi mi-a adus chiar o carte pentru copii să-i citesc despre naștere.

Eram îngrozitor de speriată de felul în care o va primi, mai ales că primele trei zile în spital am fost doar noi două. A fost prima pauză după două luni de stat împreună continuu. Și el, și Radu m-au văzut atunci la geam. (…) De la prima întâlnire s-au apropiat și mai mult. El e foarte atent cu ea, vrea să o distreze, să îi fie bine, are grijă să nu cadă. (…) Au o relație foarte frumoasă și cred că cele mai puternice momente sunt cele atunci când îi vezi pe ei bine”, a adăugat Dana.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!