Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis, deranjată de comentariile lui Cătălin Botezatu. „E supărător, el nu e critic de modă!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 septembrie 2022, 13:48

Andreea Tincu, designerul vestimentar al primei Doamne, Carmen Iohannis, a reacționat după criticile lui Cătălin Botezatu cu privire la ținutele alese de soția președintelui României pentru înmormântarea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Amintim că luni, 19 septembrie 2022, au avut loc funeraliile suveranei, iar la ceremonie au participat o mulțime de șefi de stat din întreaga lume, printre care și Klaus Iohannis și soția sa.

Prima Doamnă a României a ales pentru eveniment două rochii de doliu negre, care ulterior au fost dur criticate de Botezatu.

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil! – a spus Cătălin Botezatu pentru Click!.

Andreea Tincu, care este designerul personal al lui Carmen Iohannis din 2015, nu a fost de acord cu cele spuse de Botezatu și a ținut să precizeze că vedeta de la Kanal D “nu este critic de modă”.

În primul rând este o muncă de echipă în spatele oricărei ținute și atunci este cumva supărător să îi vezi și pe ceilalți supărați. Cătălin nu este critic de modă, dar felul cum a pus problema cu poza în față a doamnei Carmen care are un decolteu absolut decent în comparație chiar cu Kate Middleton sau cu alte personalități care efectiv aveau rochiile decoltate și să spui că trebuia să aibă un decolteu mai mic,  cât mai mic? Sau că nu are dres transparent că are dres mat, câteva aspecte deranjante și mi s-a părut normal să dau un drept la replică – a spus, pentru Impact.ro, Andreea Tincu.

Andreea i-a transmis lui Botezatu și un mesaj public, în mediul online, în care își susține punctul de vedere cu privire la ținutele alese pentru Carmen Iohannis.

Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu. Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privința, după cum vedem în pozele atașate.

Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf, chemat în România în urma unei plângeri penale făcute de Anamaria Prodan

Citeşte şi: Anca Neacșu, ex-A.S.I.A, în lacrimi după pronunțarea divorțului. „S-a terminat!”

Citeşte și: Andreea Bălan a fost implicată într-un accident rutier

Citeşte şi: Gabi Bădălău a refuzat să semneze actele de divorț la noul termen din proces. Ce are de gând afaceristul

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist.

Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine că toate doamnele să fie „învăluite” că într-o colecție Margiela.

Dress-ul transparent, eventual cu dungă fină, nu era tocmai varianta fericită, chiar dacă este deliciul prezentărilor de modă. E totuși o înmormântare. 100% dintre clientele mele poartă dress mat, nu aș putea să îți zic de ce nu vor dress transparent, cu luciu.

Dacă hainele nu apar în poze exact că în studio, bănuiesc că știi și tu foarte bine.

De cele mai multe ori, le așezăm la poze și punem cele mai bune lumini, ceea ce este cu siguranță avantajul studioului. Nu cred că mânecă de la sacoul lui Kate Middleton stă în realitate cu multe cute și a fost dat produsul la gata, fără probe.

Știi și tu că pentru un designer, calitatea este foarte importantă. În încheiere, am văzut că totuși ai apreciat lungimea rochiei. Mai mult, bănuiesc ai fost mândru de faptul că Prima Doamna Carmen Iohannis a purtat un produs creat de un designer român, la un eveniment de o importantă mondială – a fost mesajul Andreei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!