Gabi Bădălău a refuzat să semneze actele de divorț la noul termen din proces. Ce are de gând afaceristul

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu (43 de ani) și Gabi Bădălău (34 de ani) s-au prezentat din nou în fața instanței, dar încercarea lor de a finaliza divorțul a eșuat. Deși încearcă de trei ani să se separe în mod legal, înfățișarea în fața judecătorilor s-a terminat cu scandal. Claudia spune că Gabi nu ar fi dorit să semneze actele de divorț.

Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă ”Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?” și a spus că nu. Doamna avocată a domnului Bădălău e pusă de părinții acestuia să țină procesul până îmbătrânesc eu. Nu-l vrea pe domnul Bădălău însurat cu altcineva și mă țin așa legată mult și bine – a declarat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Afaceristul a precizat că dorește ca divorțul să se încheie, dar trebuie mai întâi să se consulte cu avocații lui pentru diferite aspecte legate de copii și de a cui este vina pentru despărțire.

Între noi nu mai există nici iubire nici respect. (…) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus ”hai, vrei să divorțezi?”, dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept – a explicat Gabi Bădălău.

Scandalul dintre Pătrășcanu și Bădălău are loc de trei ani, de când cei doi au decis să se despartă. Problemele dintre ei sunt legate de custodia celor doi băieți pe care-i au – Gabriel și Nicholas.

Gabi Bădălău a refuzat să semneze actele de divorț la noul termen din proces. Ce are de gând afaceristulIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro din partea unui investitor imobiliar. „Toți banii i-am dat acolo!”

Citeşte şi: Lia Bugnar, despre relația cu Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit!”

Citeşte şi: Cei mai frumoși bărbați din lume, în viziunea lui Brad Pitt

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre criza energetică: „Nu mă interesează facturile, pot veni oricât!”

În urmă cu câteva zile, Claudia spunea în mediul online că Gabi face tot posibilul pentru a întoarce copiii împotriva ei și pentru a ”o distruge emoțional”.

Așa cum, acum 3 ani, am făcut un anunț de disperare pentru că nu mai puteam și doar cei care trec prin asta pot înțelege, astăzi pot spune că renunț la a mai avea orice legătură cu omul care a ajuns să le spună copiilor noștri că: «Tati v-a ținut în burtă»; «Tati v-a dat să mâncați la sân până nu mai puteam de durere și îmi curgea sânge»; «Tati s-a chinuit cu voi când îmi dădeați picioare în burtă»; «Tati v-a dat NAȘTERE!». «Mama voastră trebuie să stea la Cer, nu aici pe Pământ. Mama voastră nu are un iubit pentru că este urâtă!»

Închid ochii și spun doar: «Domnul să-l ierte!». Niciodată nu mi-am ținut copiii departe de tatăl lor și nici nu o s-o fac. Ba chiar vreau să vadă singuri realitatea…. Mereu s-a urmărit denigrarea și distrugerea mea emoțională. Pentru fel de fel de motive. Asta pentru a întoarce copiii împotriva mea – a transmis cântăreața pe pagina sa de Instagram.

Pe de cealaltă parte, Bădălău spune despre mama copiilor lui că vrea doar “să-și bată joc și să facă circ”. În urmă cu câteva săptămâni, când afaceristul a decis să plece cu băieții în vacanță în Turcia, Claudia ar fi refuzat să-i lase pe cei mici să plece cu tatăl lor.

Să vă povestesc o altă mizerie făcută de Claudia. Chiar în aceste momente sunt la ea la poartă în comuna Agigea pentru a lua copiii la mine, 2 săptămâni în vacanța de vară. Programul stabilit în baza unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile. Ieri, când am vorbit ultima oară cu băieții erau nerăbdători să vină, să ne vedem și am stabilit cu ei și mama lor că ajung azi la Constanța după ora 12.

De 3 ore stau la ea la poartă… nu răspunde nimeni, am sunat pe telefonul copiilor… e închis, mama Claudiei nu răspunde, Claudia nu răspunde. Efectiv sunt îngrijorat, nu știu nimic de băieți. Iar Claudia scandal vrea, doar să-și bată joc și să facă circ. Iritată fiind că judecătoria Constanța mi-a încredințat băieții pentru a pleca în vacanță în Turcia… a făcut apel –  a povestit Bădălău, despre cele pățite.

Afaceristul a amenințat-o atunci pe cântăreață cu Protecția Copilului.

Am încercat să vorbesc cu avocații ei… degeaba. O să fiu nevoit să înștiințez protecția copilului. Să sun la poliție pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești. Și cam atât… birocrație. Pur și simplu își bate joc de tot și nu e conștientă că așa le face rău copiilor.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!