Lia Bugnar, despre relația cu Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit!”

De Unica.ro, pe

Lia Bugnar (53 de ani) a făcut recent o serie de dezvăluiri interesante legate de trecutul său. Invitată specială a lui Marius Manole în prima ediție a sezonului 4 din show-ul digital “Întrebarea Mesei Rotunde”, scenarista și-a reamintit perioada în care studia a liceu și facultate.

În liceu, eram foarte cuminte și tălâmbă, dar nu mi-a folosit la nimic. Am intrat talentată în facultate și am ieșit un eșec. Nu m-am descurcat deloc. Am ieșit din facultate convinsă că nu pot să joc, am început să scriu, să fac spectacole cu voi – a spus Lia.

Scenarista a declarat că o mai mare frică a ei, descoperită recent, este de ea însăși, prin faptul că reușește să se surprindă neplăcut pe alocuri, încât devine devastatoare concluzia că nu se poate baza pe ea.

Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie.

Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru – a dezvăluit, în premieră scenarista serialului „Clanul”, de la Pro TV.

Despre relația cu Anghel Damian (31 de ani) și stările prin care a trecut de curând, Lia a precizat:

Lia Bugnar, despre relația cu Anghel Damian: "M-a lovit tancul, m-a lovit!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Lia Bugnar, despre relația cu Anghel Damian:
Lia Bugnar și Anghel Damian

M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă.

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost împreună 9 ani. În prezent, Anghel formează un cuplu cu artista Theo Rose (25 de ani). Cei doi s-au cunoscut la audițiile serialului „Clanul”, pe care Anghel îl regizează și al cărui scenariu l-a scris împreună cu Lia.

Citeşte şi: Va deveni sau nu Camilla regina Angliei dacă Charles moare înaintea ei? Ce o așteaptă pe consoartă

Citeşte şi: Cât a costat rochia de catifea purtată de Carmen Iohannis în ziua înmormântării reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Chef Cătălin Scărlătescu, luat la roast de iubita lui

Citeşte şi: Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește. Actorul este la ATI, intubat și ventilat mecanic

Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu! – a declarat Lia Bugnar, pentru cancan.ro, despre serialul “Clanul”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!