Anca Neacșu, ex-A.S.I.A, în lacrimi după pronunțarea divorțului. „S-a terminat!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 septembrie 2022, 18:59

În urmă cu câteva luni, Anca Neacșu, fostă membră a trupei A.S.I.A, și soțul ei, turcul Serkan Yaman, au decis să divorțeze, după o căsnicie de 10 ani. Pronunțarea divorțului a avut loc zilele acestea, iar artista a izbucnit în lacrimi la ieșirea din sala de judecată.

Anca și avocata ei au povestit ce s-a petrecut în sala de judecată. Se pare că Yaman a invocat probleme de sănătate pentru a amâna pronunțarea, dar solicitarea i-a fost respinsă de judecători.

Anca Neacșu, ex-A.S.I.A, în lacrimi după pronunțarea divorțului.

S-a terminat. (…) Aseară am înțeles că se va prezenta. Motive medicale. (…) Zilele următoare urmează câteva formalități. (…) Avem câteva lucruri de împărțit, dar ne-am înțeles. E o înțelegere amiabilă. Suntem amândoi de comun acord. (n.r. au fost) neînțelegeri – a spus Anca Neacșu, foarte emoționată, la Antena Stars.

Citeşte şi: Va deveni sau nu Camilla regina Angliei dacă Charles moare înaintea ei? Ce o așteaptă pe consoartă

Citeşte şi: Regina Elisabeta, ”rănită” de decizia lui Harry de a părăsi Familia Regală

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, despre criza energetică: „Nu mă interesează facturile, pot veni oricât!”

Citeşte şi: Starea lui Alexandru Arșinel se înrăutățește. Actorul este la ATI, intubat și ventilat mecanic

Foarte afectată de divorț, Anca a izbucnit în lacrimi în timpul interviului.

Anca Neacșu, ex-A.S.I.A, în lacrimi după pronunțarea divorțului. "S-a terminat!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Nu mai locuim împreună de câteva luni. (…) Am făcut (n.r. multe sacrificii). Mă gândesc că …. Părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit. Acum nu știu de ce plâng, și în sală începusem puțin. De emoții, de emoții, pentru că n-am mai trecut niciodată prin așa ceva – a adăugat artista.

Anca și fostul soț s-au întâlnit în Turcia. La momentul respectiv, Serkan Yaman era căsătorit și avea un copil.

Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță. A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine.

Când am primit eu telefonul că ea trimisese e-mailuri peste tot eu îmi căutam rochie de mireasă.

Mi-am schimbat viața, mi-a fost greu, la început nu aveam pe nimeni în Turcia, iar când îmi făceam o prietenă ne mutam în oraș. Între timp am început să vorbesc, acum am cetățenie, sunt turcoaică. Am făcut sacrificii mari și când mă enervez îi spun, a meritat, dacă nu plecam în Turcia sigur Dumnezeu îmi dădea altceva. Eu sunt șefa în casă. Acum îmi doresc un copil, doi, vreau să-mi cumpăr casă – a mărturisit cântăreața, acum câteva luni, în emsiunea “Răi da’ Buni”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!