Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (34 de ani) și Cristi Mitrea (39 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului Burlăcița și au format un cuplu timp de aproape 7 luni. După ce s-au despărțit, Andreea a aflat că era însărcinată și a decis, deși nu mai forma un cuplu cu sportivul, să păstreze copilul. Fosta perechea are un fiu, David, în vârstă de 6 ani.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Cristi a făcut o serie de declarații la adresa Andreei. Luptătorul a mărturisit că s-a îndoit că David este fiul lui și că a lipsit din viața lui până la vârsta de „2 ani și ceva, 3 ani”. „Te-ai gândit că ar putea să nu fie al tău copilul?”, a întrebat Măruță, iar Cristi a răspuns: „Da”.

„Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm. Cert e că mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva. Mi-am dorit foarte mult să mă duc să mă apropii, prin prisma a ceea ce am trăit când eram mic.

Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

Îmi doream să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea. Am avut niște discuții, negocieri, s-au întâmplat și am început ușor, ușor să dezvolt această relație cu David care este magnifică, liniștitoare, te echilibrează, îți dă un nou țel în viață”, a încheiat sportivul.

Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

„Acum ești într-o relație bună cu Andreea Mantea?”, a întrebat Măruță. „Nu. Nu știu să răspund la întrebarea «de ce?». Eu nu pot să stau într-un anume mediu. Nu sunt liniștit. Suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, habar nu am. Nu reușim să o ducem până la capăt”, a răspuns Cristi Mitrea.

După apariția podcastului, Andreea a declarat în exclusivitate pentru WOWbiz: „A spus că el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea.

Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului că m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru că l-a dezamăgit enorm. Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională.

Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorător să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el”.

Citește și:

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

Andreea Mantea, despre a doua sarcină: „Să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis”

Andreea Mantea susține că a fost agresată fizic de Cristi Mitrea. „Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui

„Acum, David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A înțeles atât cât trebuia să înțeleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit.

Referitor la viața mea personală din prezent, vă pot spune că mi-am găsit echilibrul și că mi-e bine așa, în liniște și intimitate, sperând să fiu lăsată să îmi cresc copilul frumos și fără să sufere mai târziu, văzând fel și fel de declarații murdare și mincinoase, spuse doar pentru un dram de celebritate.

Sper ca voi, toți cei care îmi sunteți alături mereu, să înțelegeți demersul meu, dar și motivul pentru care nu am putut să fac publice aceste lucruri până acum și de ce, totuși, aleg să fac asta în acest moment. Vă mulțumesc!”, a încheiat prezentatoarea TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!