Andreea Bănică, despre schimbările prin care trece fiica ei ca adolescentă: „Trebuie să tac și să înghit”

De Unica.ro, pe

În urmă cu o săptămână, Andreea Bănică (44 de ani) a participat la evenimentul Unica Urban Party împreună cu fiica ei, Sofia. Artista și soțul ei, Lucian Mitrea (44 de ani), au împreună doi copii – pe Sofia (13 ani) și pe Noah (5 ani).

Andreea și Sofia s-au prezentat la eveniment îmbrăcate în ținute asortate și au atras toate privirile invitaților. Artista este mândră foc de fiica sa care s-a făcut mare și o poate însoți la evenimentele mondene. Andreea își îndeamnă fiica să-și păstreze aspectul fizic natural cât mai mult posibil, neîncurajând modificările cu privire la schimbarea radicală a culorii părului la care ea a apelat pe când era de vârsta ei.

Nu mă sperie că se maturizează. Mă sperie faptul că atunci când îi spun că poate să își strice părul, trebuie să îi spun de multe ori. Ideea e că atunci când îi spun că părul este frumos natural și dacă îl ai așa trebuie să îl menții să ai grijă de el, dacă ai niște unghii frumoase, naturale, ai grijă de ele, nu le pune pe cele false, imense, ca să pari altceva. (…)

Va trece și ea prin niște experiențe, pentru că așa sunt copiii, așa am fost și eu. Eu, la rândul meu, am trecut prin părul blond ars, cu meșe multe, care mai cădeau pe scenă și tot așa. Așa era atunci. Cu sprâncene subțiri ață, oribile. Frumoase pe atunci, urâte astăzi – a declarat cântăreața, pentru wowbiz.ro.

Andreea Bănică spune că abia așteaptă ca fiica ei să mai crească, pentru a putea deveni prietena ei. Artista este o mama înțelegătoare și este pregătită pentru schimbările prin care va trece tânăra în următorii ani.

Andreea Bănică, despre schimbările prin care trece fiica ei ca adolescentă: „Trebuie să tac și să înghit”

Citeşte şi: EXCLUSIV. Andreea Bănică ne-a spus care este cel mai important sfat pe care l-a transmis copiilor ei, Sofia și Noah

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, criticată după ce a început să predea lecții de gramatică online. Cum le-a răspuns răutăcioșilor

Citeşte şi: EXCLUSIV. În lumea lui Denis Roabeș, artistul „The Motans” și noul jurat de la „Vocea României” sezonul 10. „Găsesc cel mai bun confident în mama”

Citeşte şi: Andreea Bănică, hărțuită sexual în adolescență. „De două ori s-a întâmplat. Tremuram din toate încheieturile”

Suntem diferite, eu nu pot decât să îi insuflu ceea ce e mai bine pentru ea, iar ea mai departe va decide. Mai mult de atât nu pot să zic decât că abia aștept momentul acela în care vom fi prietene. Va fi pe undeva când va împlini vârsta de 20 de ani.

Acum este altceva, este încă un copil, chiar dacă are 13 ani, e o pre-adolescență și acum sunt toate acele schimbări, care se întâmplă în viața fiecărui copil, pe care eu trebuie să le accept, să le ascult, să tac, să înghit, să merg mai departe și să o sfătuiesc, cât pot eu de mult în bine – a adăugat Andreea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!