Andreea Bănică, de nerecunoscut. Cum s-a machiat artista

De Unica.ro, pe
Andreea Bănică (40 ani) a fost întrebată din ce în ce mai des, în ultima perioadă, dacă și-a făcut vreo operație estetică, pentru că fanii au observat mici schimbări la ea. Cu toate acestea, vedeta a spus de fiecare dată același lucru - este cât se poate de naturală. 

„Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operații estetice am? Am patru operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână.
Nu am nicio operație estetică!”, a scris artista pe blogul său, recent.

Pentru a le arăta tuturor că nu îi e teamă să apară fără machiaj pe față, Andreea a apărut cu câteva ocazii nemachiată pe Instagram. Chiar și așa, fanii au bănuit-o în continuare că și-a modificat trăsăturile, într-un fel sau altul.

Fotografia care a stârnit un val de reacții

Tot pe Instagram, Andreea a publicat zilele trecute o fotografie de la filmările celui mai recent clip al său, videoclipul piesei „Egoista”. Machiată și coafată de profesioniști, Andreea și-a surprins fanii cu un nou look. Însă reacțiile nu au întârziat să apară…

„Sprâncenele tale… sincer, ție îți plac?!”, „Am crezut că ești Lora” sau „Semeni cu Bianca Drăgușanu”, au fost doar câteva dintre comentarii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on

Sigur că au fost și foarte mulți fani care i-au admirat Andreei noul look, însă un lucru este cert – vedeta pare schimbată. Diferența dintre acest machiaj și look-ul ei obișnuit este una vizibilă și este normal ca unii oameni să nu o recunoască. Dacă n-ai fi știut că e ea, tu ai fi recunoscut-o?…

Andreea Banica fara alunita

Andreea Bănică, cu look-ul ei obișnuit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!