Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că este sub influența băuturilor alcoolice când are grijă de fete. Reacția Vivianei Sposub

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 septembrie 2022, 11:50

Scandalul dintre Andreea Bălan (38 de ani) și George Burcea (34 de ani) este departe de a se fi sfârșit. Sunt mai bine de doi ani de când cei doi s-au despărțit, dar încă mai există un conflict între ei legat de creșterea fetițelor Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (3 ani). Recent, cântăreața l-a acuzat pe actor că vine să petreacă timp cu fetele sub influența băuturilor alcoolice.

Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima oară când vine beat și le și traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de 2 ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine – a fost mesajul artistei postat pe Instagram.

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că este sub influența băuturilor alcoolice când are grijă de fete. Reacția Vivianei Sposub

Iubita lui Burcea, Viviana Sposub (25 de ani), s-a declarat șocată de cele menționate de cântăreață  și a ținut să transmită un mesaj în mediul online prin care clasifică acuzele Andreei Bălan drept inepții.

Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune! – a scris Viviana Sposub pe contul de Instagram.

Andreea Bălan l-a mai acuzat pe fostul soț și că nu i-a dat bani pentru creșterea fetițelor după despărțirea din 2020. Actorul a început să-i trimită un ajutor financiar artistei abia anul acesta, după ce divorțul a fost pronunțat în mod oficial.

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că este sub influența băuturilor alcoolice când are grijă de fete. Reacția Vivianei SposubIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința. Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami – a declarat Andreea Bălan pentru fanatik.ro.

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea că este sub influența băuturilor alcoolice când are grijă de fete. Reacția Vivianei Sposub
Andreea Bălan și fetele ei, Clara și Ella

Divorțul dintre Burcea și Bălan s-a finalizat pe 3 martie 2022, la doi ani de la decizia despărțirii.

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a

Citeşte şi: Gina Matache și fostul soț locuiesc din nou împreună. Tatăl Deliei a fost călugăr pe Muntele Athos

Citeşte şi: Blake Lively, însărcinată cu al patrulea copil. „Pur și simplu-mi place să creez”

Citeşte şi: Gestul emoționant făcut de Meghan Markle în fața sicriului Reginei Elisabeta a II-a

Da, a venit decizia domnului judecător și este una pozitivă, așa cum mă și așteptăm. Divorțul este din culpă comună, iar custodia copiilor nu este exclusivă, așa cum cealaltă parte a cerut, ci comună, dar bineînțeles cu domiciliul la mamă, așa cum este normal pentru minore.

Eu și avocații ne așteptăm să fie o decizie favorabilă, căci în proces am adus doar argumente pe care le-am putut susține. Nu am mințit niciodată cu nimic și nu am încercat să ducem instanța pe piste false. Dumnezeu este sus și mi-a văzut dragostea către copii și sinceritatea mea că om.

Mereu am spus și am demonstrat că sunt un tată bun și capabil să am grijă de copiii mei, așa cum am avut și până la separarea de mama acestora. Acum, cu această decizie, voi fi mult mai liniștit, împlinit și fericit pentru a-mi putea face treaba bine la filmele pe care le am și la nopțile pe care le voi petrece cu Lăpticii mei (n.r. – așa le alintă pe fetițe) – mărturisea George Burcea, la scurt timp după pronunțarea oficială a divorțului.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!