Anca Serea a lipsit de la ziua fiicei sale din cauza unor probleme de sănătate: „Iartă-mă, Sarah! Vin repede acasă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 august 2020, 17:09
Problemele de sănătate au ținut-o departe de casă pe Anca Serea chiar în ziua în care fiica sa, Sarah, a împlinit 13 ani. Deși nu i-a fost alături, aceasta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Anca Serea, în vârstă de 39 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate și a anunțat pe rețelele de socializare că este în spital. Din acest motiv, soția lui Adi Sînă nu a putut fi alături de fiica sa, Sarah, în ziua în care a împlinit 13 ani, dar i-a transmis un emoționant mesaj.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

„13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant (…) Din păcate nu am putut să fiu fizic lângă ea din cauza unor probleme de sănătate, dar sunt optimistă și sunt sigur că se vor rezolva rapid…” a scris Anca Serea pe contul său de Instagram.

Anca Serea a lipsit de la ziua fiicei sale din cauza unor probleme de sănătate: „Iartă-mă, Sarah! Vin repede acasă”

Ea le-a trasmis un mesaj și fanilor săi, îndemnându-i să nu-și irosească timpul cu lucruri neimportante:  „Timpul trece extrem de repede și nu iartă pe nimeni. Această este o perspectivă de a privi lucrurile. Dar în același timp timpul ne oferă ocazii nenumărate de a ne bucură alături de copiii noștri, de a le vedea fiecare pas în evoluție. Depinde doar de noi cum îl folosim. Dacă timpul pe care îl avem ajunge împrăștiat în lucruri neimportante, vom rămâne cu o senzație amară. Însă, dacă îl dedicăm familiei și oamenilor dragi, atunci va fi consumat cu folos. Prețuiți fiecare clipă și folosiți-o cu înțelepciune. Căci puteți rata cele mai prețioase amintiri pentru niște sclipiri de moment. Să aveți sănătate, iartă-mă Sarah! Vin repede acasă” a mai spus Anca Serea.

Citește și: Anca Serea, avertizată în legătură cu Adi Sînă și Lidia Buble

Sarah este fiica Ancăi Serea din căsătoria cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit de leucemie în 2010. Cei doi au mai avut împreună un copil, pe David, care are acum 18 ani. După ce la 28 de ani a rămas văduvă, fosta prezentatoare de televiziune s-a măritat cu Adrian Sînă și a devenit mamă de încă patru ori, când au venit pe lume Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (11 luni).

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Anca Serea și familia sa.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!