Cu ce afecțiune s-a întors Mirela Vaida din vacanța din Delta Dunării

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 august 2022, 15:51

Mirela Vaida, soțul ei, Alexandru Vaida, și copiii lor, Carla, Vladimir și Tudor, doar ce s-au întors din prima vacanță a prezentatoarei TV în Delta Dunării. De acolo, artista a revenit cu o afecțiune pe care nu știe, momentan, cum să o trateze.

Cu ce afecțiune s-a întors Mirela Vaida din vacanța din Delta Dunării

„Gata, m-am întors din vacanță! Parcă nici n-a fost. Patru zile zici că au fost patru minute. Înapoi la treabă! Mă întreba cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, a rămas acolo, ia uitați-l! Ăsta rămâne aici… Nu știu ce să fac. Să-l operez? Îl las așa. Și acum ce fac? Mâncare, eu nu știu să fac altceva! (râde)”, a declarat Mirela Vaida în mediul online.

Șalazionul este o inflamație cronică, ce se dezvoltă lent, în 2-3 săptămâni, a unor glande aflate în interiorul pleoapelor. Practic, canalul de secreție al unei asemenea glande se blochează, iar produsul secretat nu mai ajunge pe suprafața ochiului, în compoziția filmului lacrimal, ci rămâne în interiorul pleoapei, informează Doc.ro.

„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, strâmtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon). Dar, dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul! România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat, să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merita să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial! Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă, sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ‼️Mi-am propus ca anual, în fiecare vacanță, să explorăm împreună cu familia câte o zonă turistică românească și să le spun copiilor ce țară minunată, ce locuri alese și ce oameni binecuvântați avem aici! România, ești fascinantă!”, a mai scris artista recent în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Emily Burghelea și Mirela Vaida, schimb de replici acide. „A fost falsă și duplicitară!” De la ce a pornit conflictul

Citește și: Ce face Mirela Vaida pentru a-și menține silueta și pentru a fi zilnic plină de energie

Luna trecută, Mirela a vorbit despre cel de-al patrulea copil.

Mirela Vaida vacanță Delta Dunării

„Avem gemeni în familie, a avut bunica mea gemene, chiar dacă nu au trăit, din păcate, că așa erau vremurile, dar a născut două fetițe gemene pe cale naturală. Atunci sunt șanse. (…) Tudor a făcut 3 ani în aprilie. Dacă nu ne-am apucat încă, mai trece un an cel puțin până îl faci, se face diferența prea mare. Și, după aceea, te obișnuiești cu ei mari. Nu îți mai vine să o iei de la capăt. Dar, niciodată nu spunem niciodată”, a declarat pentru Playtech.

În septembrie 2021, însă, prezentatoarea „Acces Direct” spunea că deja a ales numele celui de-al patrulea copil.

„Ne gândim des la al patrulea copil. Am și ales nume pentru fetița noastră, pentru că fetiță vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi. Am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni și ne-am dat seama că nu e tocmai ușor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, și patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi. Înseamnă patru personalități, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a declarat pentru OK! Magazine.

Cu ce se ocupă soțul Mirelei Vaida?

Prezentatoarea TV și soțul ei, Alexandru Vaida, au aniversat 12 ani de mariaj în septembrie 2021. Alexandru este directorul general al unei companii, din pricina jobului călătorind destul de mult prin țară.

„El este un tip mai retras. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram”, mărturisea Mirela în septembrie 2018, pentru revista VIVA!.

Perechea s-a căsătorit în Cluj. Despre cerere, Mirela mărturisea cu ceva timp în urmă:

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină. Stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!