Adriana Bahmuțeanu își dorește un copil cu George Restivan: „Eu am curajul să mai fac un copil”

De Unica.ro, pe

Adriana Bahmuțeanu (48 ani) a declarat că își dorește să aibă un copil cu soțul ei, George Restivan. Se pare că cei doi sunt pregătiți pentru provocările oferite de un copil.

Cei doi au șocat lumea mondenă când au anunțat că s-au logodit la Biserică, după o relație de doar patru săptămâni. Și nimic nu pare să le stea în cale. Nici măcar distanța, întrucât George Restivan locuiește în Statele Unite încă din anul 1999.

Atât Adriana cât și George mai au copii din relațiile anterioare. Jurnalista are doi băieți cu fostul ei soț, Silviu Prigoană, iar George mai are un băiat cu fosta sa parteneră. Femeia a decedat la doar trei luni după ce a venit pe lume fiul lor.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au știut din prima clipă că se vor căsători

Se pare că cei doi au știut din ziua în care s-au cunoscut că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

„Mi-a plăcut de ea. Am avut chimia aia instantă. Am stat din prima noapte până la 5 dimineața de vorbă. Am fost căsătorit de două ori. A doua oară, soția a murit când s-a născut băiatul. Au trecut 10 ani deja. A avut preeclampsie. Era din puerto Rico și ne-am întâlnit în Florida. Prin anul 2010 a trebuit să decid dacă mă mut și mama m-a ajutat”, a povestit George.

„Nu am căutat pe cineva. Am vrut să mă ocup de fiul meu și de mama. Am zis că o să fie când o să fie. Din prima seară i-am zis (Adrianei) că ne căsătorim. Am crezut că glumește când mi-a zis să vin aici, în România. Ne gândim și la un copil”, a afirmat bărbatul.

Și Adriana Bahmuțeanu pare pregătită să își extindă familia.

„Dacă dă Dumnezeu și un copil, da, ne dorim. Eu am curajul să mai fac un copil. Și el la fel”, a declarat Bahmuțeanu pentru Antena Stars.

Și dacă vor avea o fată, cei doi au deja un nume pregătit pentru micuță.

„Avem de gând să ne mărim și familia. Este o muncă în desfășurare. Ne-am dori o fată. Ne-am gândit și la nume, Carmen-Alexandra”, a afirmat Restivan.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!