Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit. Primele imagini de la eveniment

De Unica.ro, pe

Adriana Bahmuțeanu (48 ani) și iubitul ei, misteriosul George, s-au logodit azi, la un an de când vedeta s-a despărțit de grecul Nikos Papadopoulos, cu care a avut o relație timp de mai mulți ani.

Despre George nu se știu prea multe informații, însă Adriana Bahmuțeanu pare foarte fericită în brațele lui, după cum o arată și imaginile pe care vedeta le publică pe conturile ei de socializare. Bărbatul ar fi din California și ar avea o vârstă apropiată de a ei.

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu, odată cu această poză cu ei doi.

Adriana Bahmuțeanu și George au mers azi la o biserică din Capitală și și-au jurat iubire pentru totdeauna. Vezi primele imagini de la eveniment, aici.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită de două ori în trecut. Prima dată, în 1993, la 18 ani, iar mai târziu cu Silviu Prigoană, tatăl celor doi copii ai ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!