Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel. FOTO

De Mădălina Manole pe
Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel, pe Andrei, în acest weekend. Cei doi au împărtățit câteva momente din cadrul fericitului eveniment cu prietenii virtuali, pe rețelele de socializare.

Adela Popescu, în vârstă de 32 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii decembrie a anului trecut, iar acum a venit momentul mult așteptat al creștinării: Cei mai fericiți. Împliniți ❤️ #botezandrei”, ❤️ #botezandrei #fiulnostru”, – a scris actrița și prezentatoarea de televiziune, Adela Popescu, pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de soțul său, Radu Vâlcan.

Adela Popescu si Radu Valcan - botez

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost foarte emoționați la slubja de botez. Cei doi au ales să facă petrecerea la un restaurant de lux din Capitală. Adela  a purtat o rochie vaporoasă, neagră cu buline albe, iar Radu a ales un costum, cei doi fiind foarte eleganți.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel. FOTO

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel. FOTO

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales să nu arate public chipul băiețelului lor, cel puțin nu deocamdată, însă au postat fotografii cu micuțul Andrei pe conturile de socializare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat cel de-al doilea băiețel. FOTO

O petrecere perfectă! Așa se poate descrie pe scurt primul chef pe care Andrei, cel de-al doilea fiu al Adelei Popescu cu Radu Vâlcan, l-a dat pentru a sărbători botezul său. Peste 100 de prieteni și rude fericite și emotionate, zeci de copii pictați pe față și distrași de Albă ca Zăpada, muzică live, urări de suflet, surprize, întâlniri emoționante, dansuri până-n zori și bucate alese “asezonate” pe ici și colo cu câte un “ardei” roșu în cinstea sărbătoritului alintat astfel de părinții săi, toate au facut parte din tabloul unei zile perfecte: “Cel mai emoționant la astfel de evenimente este că ne vedem cu oamenii pe care îi iubim, cu toți cei care ne sunt în inimă, fie că sunt din trecutul sau din prezentul nostru!”, – a povestit emotionata Adela Popescu. Imagini de la botez în galeria foto!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai frumoase și bine sudate cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au împreună doi băieței, pe Alexandru, în vârstă de 3 ani, și pe Andrei. Cu toate că cei doi lucrează la televiziuni concurente și au salarii diferite, aceștia nu sunt rivali și dincolo de micile ecrane, nelăsând cariera să le afecteaze viața personală.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro