Adela Popescu și Radu Vâlcan ni-l prezintă în premieră pe fiul lor, Alexandru

De Monica Cismaru pe
Adela Popescu și Radu Vâlcan au acceptat să apară, în premieră, în revista Unica, numărul decembrie, alături de fiul lor de cinci luni, Alexandru. (Foto: Marius Bărăgan/UNICA) 

Adela Popescu, Radu Vâlcan șifiul lor, Alexandru, sunt protagoniștii unei ședințe foto pentru revista Unica, realizată în spiritul Crăciunului, pe care-l serbează anul acesta în trei. Alexandru s-a născut în iunie 2016 și a fost conceput la o lună după cununia religioasă a părinților lui. Adela și Radu ne vorbesc pe larg în Unica de decembrie despre noua ipostază de părinți, despre felul în care a apărut pe lume Alexandru și cum e viața cu un copil mic.

coperta-unica-decembrie 2016- Marius Bărăgan

„Nesomnul face ravagii“

„M-am schimbat mult. Dar a fost o evoluție firească. Pe de altă parte, Alexandru a scos din noi doar ce este bun. Asta și pentru că el este foarte cuminte. Activ, extrem de vesel, dar cuminte. Cred că un bebeluș cu colici, sau pur și simplu mai plângăcios, poate scoate ce e mai rău din părinții lui în acea periodă. Asta pentru că neputința de a-l alina te frustrează, iar nesomnul face ravagii. Cuplurile trec prin grele încercări în acele perioade. Din fericire, noi am fost feriți, deși poate am fi gestionat corect și o situație de acest gen. Nu știu, vedem la al doilea“, spune Adela Popescu.

Citește interviul integral și vezi galeria de poze în Unica de decembrie, pe piață din 24 noiembrie!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro