Actrița Ioana Blaj, surprinsă de furtuna devastatoare din Grecia. „Am avut senzația că trăiesc un film horror”

De Unica.ro pe
Actrița Ioana Blaj se află zilele acestea în vacanță cu familia, în Grecia, iar aseară a trăit o experiență de coșmar când o furtună puternică a lovit insula pe care sunt cazați. 

Conform autorităților, furtuna ar fi fost, de fapt, o tornadă, și șase oameni și-au pierdut viața în urma acesteia, dintre care și doi români.

Ioana Blaj a povestit în detaliu tot ceea ce s-a întâmplat seara trecută. „Aseară stăteam liniștiți la o tavernă în port, mâncam aperitivele, când a venit venit furtuna, un vânt foarte puternic (120 km/h) și s-a luat curentul. Copiii au început să țipe. I-am luat pe sus pe Filip și căruciorul lui Tudor și l-am băgat pe prima ușă pe care am găsit-o. Am nimerit în bucătaria unui restaurant.

Toată lumea era în panică. Zburau acoperișurile, zburau pahare și sticle de pe mese și bucati din copaci. Pentru câteva minute nu l-am găsit pe Ducu care era cu Tudor. Într-un final ne-am intalnit. Tremuram din toate încheieturile, abia mă țineam pe picioare. Filip urla cât putea de tare de teamă, alături de alți copii pe care îi încercau aceleași emoții. A durat totul cam 15-20 min. Când s-a oprit, l-am pus pe Tudor în cărucior, pe Filip în spatele lui Ducu și am început să fugim până la hotel (cam 10 min de mers pe jos). Apa era până la glezne, întuneric beznă. Ne împiedicam de crengi rupte, ghivece enorme, șezlonguri care zburaseră.

Când am ajuns în hotel, am constatat că nu merg lifturile și trebuie să urcăm 5 etaje cu căruciorul și copiii. În cameră era apa peste tot… Am avut senzația că trăiesc un film horror care nu se mai termină. Bine că suntem sănătoși și am scăpat cu bine”, a mărturisit actrița, pe care o vom putea vedea din nou pe micile ecrane din toamnă, în serialul „Sacrificiul”, de la Antena 1.

Ioana Blaj

Cine este Ioana Blaj

Ioana Blaj (32 ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe ale noului val. Absolventă de U.N.A.T.C, ea a jucat de-a lungul anilor atât în piese de teatru, cât și în filme ori producții TV, însă publicul larg o știe mai ales din serialul „Fructul oprit”, de la Antena 1, unde a interpretat-o pe Iza Neagu.

Ioana Blaj are o relație de șase ani cu producătorul Ducu Ion (38 ani), iar împreună au doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2