Actrița Adriana Trandafir ar fi fost testată pozitiv pentru COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 iunie 2020, 10:50
Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, ar fi fost diagnosticată cu COVID-19. Actrița se află internată la Institutul Național de Boli Infecţioase Prof. „Matei Balş”.

După Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, o altă vedetă a emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit actorului Ion Haiduc, Adriana Trandafir ar fi internată la Institutul Național de Boli Infecţioase Prof. „Matei Balş”, acolo unde se află și colegii săi de platou, Marcel Pavel și Ozana Barabancea, potrivit gândul.ro.

Citește online gratuit noul număr al revistei Unica

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”, a fost mesajul transmis de Ion Haiduc pe Facebook.

Actrița Adriana Trandafir ar fi fost testată pozitiv pentru COVID-19

După ce mai multe vedete și angajați au fost diagnosticați cu COVID-19, Antena Group a transmis că a început o anchetă epidemiologică. Filmările pentru show-ul „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar cei care au luat contact cu vedetele infectate vor sta în carantină timp de 14 zile. De asemenea, sediul Antena Stars de la Romexpo a fost închis.

Citește și: Marcel Pavel, prima declarație după ce a fost infectat cu COVID-19: „Mi-au fost aproape fatale”

Cine este Adriana Trandafir

Adriana Trandafir s-a născută pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Piteşti și este absolventă a Facultăţii de Teatru de la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, clasa prof. univ. Leopoldina Bălănuţă, Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr. A fost între anii 1979 şi 1982 actriţă a Teatrului de Stat din Reşiţa, iar din 1982 până în 2005 a jucat pe scena Teatrului Odeon.

A făcut parte din distribuţia câtorva filme şi a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. Joacă pe scena teatrelor Metropolis şi„Constantin Tănase” şi este preşedinta Fundaţie culturale „Maria Tănase”.

De-a lungul vremii, aceasta a câștigat numeroase premii, printre care se numără Cel mai bun spectacol şi Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul „romeo şi Julieta” / 1978, Premiul de Interpretare la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru 1979, Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro