5 ani de la moartea Stelei Popescu. Marele regret al fiicei adoptive, Doina Maximilian: „Gândul mă împovărează și acum!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 noiembrie 2022, 13:27

Au trecut cinci ani de la moartea Stelei Popescu. Marea actriță a fost găsită fără suflare, în locuința sa,  pe 23 noiembrie 2017, cu doar o lună înainte de a împlini vârsta de 82 de ani.

Doina Maximilian, fiica adoptivă a artistei, a făcut în cadrul unui interviu recent câteva dezvăluiri interesante despre Stela Popescu.

5 ani fără Stela Popescu. Dezvăluiri făcute de fiica sa

Doina Maximilian este fata cumnatului actriței și a fost înfiată de aceasta pe când avea 16 ani. Doina a povestit cum erau sărbătorile de iarnă în casa artistei. Este cunoscut faptul că Stela Popescu era și o bucătăreasă extraordinară, așadar cele mai frumoase momente de sărbătoare petrecute alături de cei dragi erau încununate și cu preparate tradiționale delicioase.

Citeşte şi: La 80 de ani, Stela Popescu dezvăluie secretul parului ei bogat!

Citeşte şi: Interviu cu Stela Popescu: ”Confirmarea succesului la public îți dă încredere în tine”

Citeşte şi: Stela Popescu e diabetică! Gurmanda actriță și-a mărturisit secretul într-o carte de bucate

Citeşte şi: Stela Popescu are o reţetă specială cu care îşi păstrează vitalitatea la 77 de ani «Beau țuică şi mănânc slănină, “meniul” ăsta îmi dă energie»

„Sărbătorile, pentru ea, însemnau să ofere clipe speciale celorlalți”

Doina Maximilian spune că Stela plănuia minuțios petrecerile la care chema cele mai apropiate persoane, numind aceste momente “conferințe de presă”. La fel cum făcea și pe scenă sau în fața camerelor de filmat, Stela se dedica întru totul celorlalți și când venea vorba de petreceri, asigurându-se că toți invitații aveau parte de tot ce le trebuie pentru a se distra și relaxa.

5 ani de la moartea Stelei Popescu. Marele regret al fiicei adoptive, Doina Maximilian: "Gândul mă împovărează și acum!"

Sărbătorile pentru ea însemnau să ofere clipe speciale celorlalți. Făcea tot posibilul să fie acasă. Când îmi spunea: `hai, Doina, să facem o conferință de presă`, știam că se pune la cale o petrecere cu mulți invitați și o lista bogată de mâncăruri.

Îi plăcea să facă liste cu cei pe care urmă să-i invite, lista de meniu, apoi lista de cumpărături. I-am fost întotdeauna alături în aceste inițiative. Pe ea o relaxa ritualul impus de aceste ocazii- a relatat Doina Maximilian, pentru fanatik.ro.

„Doar noi găteam, serveam și debarasam”

Fiica Stelei Popescu a dezvăluit și ce preparate gătea marea actriță când avea invitați. Stela Popescu era celebră pentru câteva feluri de mâncare pe care le pregătea cu mult drag pentru prieteni și familie.

5 ani de la moartea Stelei Popescu. Marele regret al fiicei adoptive, Doina Maximilian: "Gândul mă împovărează și acum!"
Stela Popescu. 21 septembrie 2003

Doar noi găteam, serveam și debarasam. Produsele culinare care au devenit de referință la aceste mese erau iahnia de fasole și plachia de crap. Cu nostalgie și mult drag îmi amintesc de ciorba de varză și borșul de lobodă pe care le făcea când decidea să țină regim. Aveam în frigider câte o oală mare cu unul din preparate. Se mâncau reci și erau extrem de gustoase – a adăugat Doina.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Moartea Stelei Popescu a lăsat un gol imens în inimile românilor, în lumea teatrului și a filmului, iar pe umerii Doinei Maximilian a fost o reală presiune când a devenit moștenitoarea artistei. Doina spune că Stela “aparținea tuturor”, însă doar ei i-a fost mamă. Și marele ei regret este că recunoștința ei nu ar fi pe măsura vieții pe care actrița i-a oferit-o.

Cu siguranță și existența mea în viața ei a contat enorm pentru ea. Stela aparținea tuturor. Dar mamă a fost doar pentru mine. Între noi a fost o relație normală de mamă și fiica. Meritul a fost eminamente al ei. Mă copleșea cu generozitatea și înțelegerea ei pentru mine. Nu există să nu-mi fi îndeplinit vreo dorință.  Am stat în preajma ei cincizeci de ani.

A fost norocul vieții mele. Niciodată recunoștința mea față de Stela nu va fi pe măsura a ceea ce mi-a oferit. Gândul ăsta mă împovărează și acum – a completat fiica adoptivă a Stelei Popescu pentru aceeași sursă amintită mai sus.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!