Un chirurg plastician s-a căsătorit cu o femeie frumoasă. Apoi i-a schimbat înfățișarea din cap până în picioare | Divertisment, Inedit | Unica.ro

Un chirurg plastician s-a căsătorit cu o femeie frumoasă. Apoi i-a schimbat înfățișarea din cap până în picioare

Phillip Craft, un chirurg plastician din Statele Unite, a cunoscut-o pe Anna în 1995, pe când își făcea rezidențiatul. Femeia era model de meserie, iar el a fost atras pe loc de frumusețea ei. S-au căsătorit la scurt timp și el i-a propus de mai multe ori să-i facă diverse intervenții estetice, însă Anna a refuzat de fiecare dată.

Asta până în 2005, când femeia a născut al doilea copil și a început să fie nemulțumită de corpul ei. Ea lucra la clinica soțului, care devenise deja chirurg plastician, și a observat că printre clientele lui se numărau femei de peste 50 de ani cu trupuri de invidiat.

Până la urmă, Anna a decis că trebuie să facă ceva în legătură cu aspectul ei fizic. Avea 30 de ani când a început operațiile, iar cu timpul, Phillip a schimbat multe lucruri la soția lui. În ultimii 11 ani i-a făcut liposucții, i-a pus implanturi în sâni și fese, i-a îndepărtat excesul de piele de pe burtă și i-a făcut injecții cu Botox.

Acum, când clienții vin la clinica lui Phillipi, el le dă ca exemplu al abilităților sale pe propria soție.

Vezi în clipul de mai jos cum arată Anna Craft acum!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: