Cineast din Africa de Sud, ucis de o girafă pe platourile de filmare

De Oana Savin, pe
Un cineast din Africa de Sud, Carlos Carvalho, a fost ucis pe platourile de filmare din cauza unor răni pe care o girafă i le-a provocat.

Deși a fost transportat la spital cu un elicopter, cineastul în vârstă de 47 de ani nu a supraviețuit, relatează Hollywood Reporter.

Carlos filma un lungmetraj la Glen Afric din oraşul Broederstroom şi a suferit un incident fatal în care a fost implicată o girafă pe platoul de filmare. A fost transportat cu elicopterul la Spitalul Milpark din Johannesburg, dar a decedat din cauza rănilor suferite, miercuri, la ora 20.50”, a anunțat agenția CallaCrew.

Citește și: Imagini rare cu animalele sălbatice din Piatra Craiului

Potrivit companiei de producție Two Oceans Production, cineastul lucra ca operator de cameră pentru filmul de televiziune german „Premium Nanny 2” când a fost lovit în cap de o girafă mascul. Numit Gerald.

Richard Brooker, a cărui familie deţine Glen Afric Country Lodge, a spus că girafa va rămâne pe această proprietate.

Gerald va rămâne aici. Nu a făcut nimic greșit”, a declarat el.

Citește și: Un tigru siberian din Ungaria, primul animal care a beneficiat de tratament cu celule stem

Se pare că Carvalho a ignorat avertismentul pentru siguranță de a nu se apropia de animal și nu era autorizat să filmeze.

Cineastul sud-african era cunoscut pentru contribuţia sa la filmul „The Forgotten Kingdom” (2013), pentru care a câştigat premiul pentru cea mai bună imagine la African Movie Academy Awards. Carvalho a fost directorul de imagine şi pentru documentarul „Mining for Change: A Story of South African Mining” (2010).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!