Actorul Robert Cormier din „Heartland” a murit la 33 de ani

De Unica.ro, pe

Robert Cormier, actorul care l-a interpretat pe Finn Cotter în serialul „Heartland”, a murit la vârsta de 33 de ani.

Cormier a decedat, vineri, în Ontario. Potrivit surorii sale, citată de The Hollywood Reporter, tânărul actor a murit din cauza unor răni provocate de o căzătură.

În necrologul lui Robert Cormier scrie că acesta va fi amintit ca „un atlet, actor și un frate grozav”.

„Avea o pasiune pentru ajutarea celorlalți și întotdeuna își dorea să reușească în ceea ce își propunea. Îi plăceau nopțile de film în familie. A influențat mulți oameni de-alungul vieții sale, fie că e vorba de familia sa, colegii sau prietenii săi”, mai scrie în necrolog.

„Amintirea lui Rob va dăinui prin pasiunea pentru artă și film, precum și prin cele trei surori ale sale, care au însemnat totul pentru el”, este notat în același necrolog.

Uptv, televiziunea care difuzează serialul „Heartland”, a transmis un mesaj în urma decesului actorului.

„Robert Cormier, Finn din Heartland, a fost un talent uimitor, ce a plecat mult prea devreme. Suntem profund întristați de decesul lui. Sincerele noastre condoleanțe prietenilor, familiei și colegilor săi”, au declarat reprezentanții postului de televiziune.

Robert Cormier a mai jucat în seria Netflix „Slasher”. De asemenea a mai apărut în „Designated Survivor„, „Ransom” și „American Gods”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!